yigitegenin_annesi1 Bi kaç sorum olcak 1 Kanama genelde ne mzn biter 2 Dopumdan sonra ilk regl ne mzn olur 3 Dikişler kaçıncı günde atar 4 Dikişlerde sızlama ve yanma normalmidir 5 Dikişlerin düştüğünü nasıl anlarız 6 dikişler düştüğü zmn benım canım yanarm yada dikişlemin canı yanarma düşerler se😂 🌸🌸💕
Serpilbb yigitegenin_annesi1 kanama git gide azalıp sanırım benim 20. Günde falan bitmişti. Hala regl olmadım 5 aylık bebeğim. Dikişleri inan harırlamıyorum ama sızlama olmuştu.Dikişlerinde seninde canın yanmaz 😂
Mizgin09 yigitegenin_annesi1 2 normal doğum yaptım 40 çıkana kadar kanamam devam etti dikişler ise oksijen suyuyula sürekli temizliyordum daha rahat geçti arada iyileşme olduğu için sızı oluyordu buda normal
Dbe24 yigitegenin_annesi1 cevaplıyorum 1.Kanama benim 1 buçuk hafta sürdü herkesin bir olmuyor Ben doğumdan 2 3 ay sonra regl oldum ama 1 yıla kadar olmayan varmış Benim dikişlerim 2 hafta sonra düştü 4.Dikişlerde yanma ve sızlama normal çünkü deri hassas olduğu için geriliyor birde kuruyunca acıtıyor biraz Dikişlerin düştüğünü ben afedersin küloduna düşmüştü hep öyle anladım birde aynayla bakıyordum arada 6.Senin canın yanmıyor anlamıyorsun bile düştüğünü Dikişlerin canı yanarmı bilmiyorum sormadım 😂😂😂😂
bebekveannesiii yigitegenin_annesi1 bence dikişlerin canı acımaz ama o muhteşem yerden düştükleri için üzülürler bı daha göremeyecekleri için😂😂😂😂
yigitegenin_annesi1 Serpilbb inşlah brnde 5 6 ay reglolmam benım 18. Gün ve kanama yok denecek kadar az çook az ama sümüksü değişik renkte bir akıntım var Bu arada sevindim dikişlerimin canının yanmamasına malum onlar sayesind eiyleştim değerliler brnm için
Feyza-nur yigitegenin_annesi1 yaklasık 35 gün kanamam oldu Kırkımda 1 hafta sonra regli oldum ama sonra daha hiç olmadım doktor normal dedi ( dogum yaptıgım 5 ay oldu ) dikişlerimi doktorum 1 hafta sonra aldı ağustos sıcagında dogum yaptım ped değdikçe cok acıyordu iyiki almış sızlama ve yanma cok normal 10 15 güne kalmıyor bişey Dikişlerim alınmadan 1 2 tane wc ye düştüğünü görmüştüm Senınde canın yanmaz dikişlerinin de 😂😂😂