Esraa1453 Sürekli midesi bulanan var mı ya ne zaman geçer bu bugün doktorumdan mide ulantısı ilaç aldım kullanan var mı aranızda 🥺
Aylizdeniz Esraa1453 bennn ben. 3 gündür serum taktıyorum bayıldım bile kusmadan allah herkesın yardımcısı olsun
Burcusenkoc Esraa1453 prilam kullandım hala kullanıyorum canım 27. Haftamdayım 😏 14 den sonra baya rahatladım 7. Haftamda başladım gece yatmadan 2 tane içiyordum suan 1 e düşürdüm
betulolcay Esraa1453 benimde kusmalarım var öyle ki öğürmekten gözümdeki kılcal damarlar patlamış yani. Prilam felan etki etmedi bende de. Allah yardımcımız olsun inşallah çabuk atlatırız 🥺
Esraa1453 Aylizdeniz bende 2 defa taktırdım ama Bi süreliğine fayda ediyor sonra yine aynı ya Allah yardımcın olsun
Esraa1453 Burcusenkoc aynen bana da onu verdi bugün inşallah fayda eder ya gece yatmadan 2 tane içicem tek umudum
Gamzess1 Aylizdeniz hapı nasıldır bilmiyorum ama geçen gün bende acillik oldum böyle aşırı mide bulantısı ve baş ağrısından banada serumla Zofer verildi sordum tabiki bebek için bi zararı olmasın diye hayır dedi doktorum hamile ve çocuklara veriyoruz bunu dedi
Esraa1453 betulolcay inşallah ya gerçekten çok berbat bişey ne yemek yiyebiliyorum doğru düzgün ne bişey yemek yemediğim zaman da halsizleşiyorum ☹️
Burcusenkoc Esraa1453 umarım eder ama hayatı alt üst oluyor insanın resmen yaşamıyor gibiydim su içsem kusuyordum çok kötü zamanlar kısa sürede biter inşallah
Esraa1453 Burcusenkoc aynen öyle hayattan zevk alamıyorum ki yemek yemeyi çok seven biriydim yemeklere küstüm resmen bu süreçte 3 kilo verdim
Bbaysal Birşey soracağım doktor bana da prilam yazdı tok karnına akşam 2 tane ama ben az önce kustum.. Haliyle midem boş, içsem ne olur acaba bilgisi olan varmıı???