kevserkaan Aynı dertten muzdaripim benim gebelik öncesi de vardı yoğun klavye kullamına bağlı karpel tanısı konulmuştu şimdi şiddeti öncekini aratır oldu doktor azalır dedi tutma kaybı bile başladı
Ferda_33 kahvesever__ çok geçmiş olsun canım Allah hepimize yardım etsin ben bazen ağlayacak gibi oluyorum daha umutlanıyordum bu kontrolde söylim ilaç yazsın diye ama boş galiba 😞
kahvesever__ Ferda_33 ilaç 💊 kullananın ki ki de geçmiyormuş nafile yani doğuma kadar böyle sürecek galiba
kuzeyinannesiiiii kahvesever__ şikayetlerimizi söylemicez bende belki hani tecrübeli ya annelerimiz ondan bi akıl verir diyorum yok anam ne aklı tam tersi dövecek sanki en iyisi hic bisey söylemicez mecbur yoksa çok sinirleniyolar malum bizde hormonlarda tavan hic ses etmemek lazım😂😂😂
kahvesever__ kuzeyinannesiiiii aynen valla katılıyorum anne şuram buram agrıyor demiyelim 😂😂 sonra döverler fallan
kahvesever__ kuzeyinannesiiiii ben bazen eşime söylüyorum adamcaz dinliyor dinliyor sonrada gülüyor zaten senin ağrımadık yerin yok ki diyor bana 😂 annem den daha anlayışlı en azından annem bağırıp çağırmıyor
kuzeyinannesiiiii kahvesever__ bende dün eşime anlatıyorum garibim dinliyor sonrada diyo sen bunu getir artık yeter ikinciyi falan hic dile getirme bilmiyom senin başına ne geliyo😂😂 eşler hamilelik konusunda anlayışlı kızmıyorlar tam tersi günahları geliyo bize 😂😂
kahvesever__ kuzeyinannesiiiii aynen valla eşim hiç kızmıyor sen bunu doğur 5 sene çocuk fallan yok diyor bana 😂😂 çok nazıl kadınsın diyor
kuzeyinannesiiiii kahvesever__ benimkide öyle valla sen birinciyi getirmeden ikinciyi düsünüyorsun unut boşver 1 seferde kurtul diyo😂😂 zor ama güzel şeyler bir yandan 🤗🤭
kahvesever__ kuzeyinannesiiiii aynen öyle senin canından kanından bir evlat ne güzel bir duygu bu 😂😂erkekler ne anlar ya
eceturan kahvesever__ bende var. Soguk pres yapiyorum geciyor. Karpel tunel sendromu maalesef dogumdan sonra geciyor.
eceturan kahvesever__ yemek yerken sag elim uyusuyor soguk duvara vuruyorum solumla yiyorum o uyusuyor bu arada. Uyuyamiyorum saga donuyorum sagim sola donuyorum solum uyusuyor birde omzumdan asagi fln vuruyor. Buz yapiyorum geciyor Allaha sukur