Birglbiray 39. Haftadayım bi kaç günden fazladır hiç akıntım yoktu sadece hamilelikten kaynaklı olan bi akıntı o da çok çok azdı bugün su gibi birden akıntım geldi ama baya su yani sarı renkte kokulu biraz da enfeksiyon mu bu yoksa başka bir şey olabilir mi? Endişe ettim bi kaç kere böyle su gibi geldi
Mesude112 Birglbiray canım 39 olmuşsun suyunun gelmeye başlamış olma ihtimali daha yüksek gibi sancın ağrın yok mu hiç
Hatunnn Birglbiray enfeksiyon olabilir amn.sivisi kokulu ve sari renkte olmuyor diye biliyorum, bi idrar tahlili yaptirip doktorunuza bilgi verin
Birglbiray Bilen yok mu hanımlar internette baktım iyice endişe ettim. Amniyon sıvısı sarı renkte olabiliyormuş benimki gibi yaşayan var mı yok mu bi akıl verin lütfen hiç sancım bir şeyim yok
Birglbiray ZeynepKeke enfeksiyonum benim de vardı canım bi kaç gündür hiç akıntım olmadı enfeksiyon olarak enfeksiyon akıntım daha yoğun geliyordu bildiğin ıslandı çamaşırım 😥
Birglbiray Mesude112 bu su gibi akıntıdan öncesinde belimde ağrım vardı karnım haka sert şuan bi sancı gibi bir şey yok hafif ağrım var sadece
ZeynepKeke Birglbiray inan benimde öylr cok ıslak ama gittiğimde suyumun iyi oldıgunu söylüyor doktor ama hic belli olmaz sen yinede tedbiri elden bırakma git bi doktora icin rahatlar en azından
Birglbiray ZeynepKeke çok sağol canım doğum yakın olduğu için artık suysa diye düşündüğümden endişe ettim 🤗
Beyazgul Bendende beyaz sakız gibi alıntı geliyor ara ara... suan 39 haftadayım ..... sureklı su çamaşırım idrar kaçırmış gibi ıslakta oluyor peçete koymazsam... tahlıllerde hiç enfeksiyon çıkmadı ama ne bilim duzenlı her hafta kontrolde gidiyorum birşey demediler...gerçi evde sıcaktan cıbıl cıbıl dolaşıyorum, halıları kaldırdık yıkamaya vermek için, yerlere basıyırum ... bide yarım atlet ve şortla evde dolaşıyorum ... bütün camlar açık .... sanırım üşütüyorum farkında olmadan .. bilemedim 😒😒😒😒