Dilara9406 Kızlar ankara şehir hastanesinde doktor önerisi istiyorum Birde hastane ve doktor ayrıca olsun başka hastanede oneri verebilirsiniz Haftaya kontrole gitmem gerekiyo lütfen yardim edin
glsm_kr8383 Dilara9406 Ben gataya gidiyorum canım şu an a kadar çok şükür hiç kötü birine denk gelmedim zaten doktor olmuyo genelde muanede asistan oluyo ama hepsi de iyiler
Rabiaseher Dilara9406 şehir hastanesi necati hançerlioğlu mukemmel bi doktor canim diger hastane eltik zubeyde hanim rahmi sinan karadeniz öneririm
Nezii Dilara9406 Bir sürü doktor deneyimledim en memnun kaldığım Yeliz çolakoğlu , çok ilgili tatlı samimi bir doktor. Elif gül yapar EYİ diye bir doktor vardı ondan memnun kalmadım eli çok ağırdı.
Dilara9406 Sinemmmmm58 ben 2 kadin doktora gittim biri müslüme idi digerini unuttum ikiside kötüydü tek kötü o değil yani
Sinemmmmm58 Dilara9406 oburlerini bilmiyorum brn bildigimi soyledm foktor ismi erkek ama bakan kisi kadin agri ve sanciyla gittim sadeve fitil yazip gonderdi ultrasonda bile incelemedi ilk bebegimdeki doktorlar.cok iyiydi 18 ay onceki simdi hepsi degismis
glsm_kr8383 Dilara9406 Hayırlısı olsun inşallah canım. Ama bence kötü bi hastane değil Zübeyde Hanım a gitmiştim detaylı ultrason için şansıma mı bilmiyorum ama hiç iyi insanlar denk gelmedi sekreterine kadar. Doktor da aynı şekilde.
Dilara9406 glsm_kr8383 zaten bişeyim kalmadi benimde 23 e giricem 00:00 dan sonra zaten doğumu da sehir hastanesinde yapicam hastaneye değiştirmeye gerek varmı bilmiyorum
Dilara9406 Rabiaseher mhrs de ne varsa onu soyluyolar canım ya zaten baglanmasi da zor bi kere de aramiyo surekli kapaniyo 30 defa aramada filan baglaniyo
Rabiaseher Dilara9406 hmm dogru cnm vallabaska doktor bilmiyorum hic gitmedim cnm necati beye ben zekai tahir burak büyük dogum dayken gidiyodum ordan biliyorum ama cok iyi bi doktor gercekten ins randevu bulursun cnm
mnrgnc Dilara9406 ben şuan özele gidiyorum ama daha öncesinde Burçin Salman Özgü’ye muayene oldum bilgili ve kibar bir doktor