annenur Hanımlar 9 haftaligim 3 haftadır için dışıma çıktı artık doktora gittim ve bu ilacı yazdı doktor akşam 2 tane iç dedi ama eczaneci eşime sabah akşam 1 içsin demiş. Kimisi uyku yapıyor akşam iki iç diyor kimisi etkisi sabaha kadar geçiyor sabah 1 akşam 1 iç diyor . Siz nasıl kullanıyorsunuz gece 2. İçince sabah etkisi kalıyor mu rahat ediyor musunuz
Mrv1007 annenur gece yatmadan 2 tane içiyorum, 6. Haftamda basladım, 30. haftamdayım hala içiyorum. Hiçbir yan etkisi yok gönül rahatlığıyla içebilirsiniz, şifa olsun inşallah 🙏🏼💜
Fatmactn_6 annenur gece 2 tane alarak kullandım gün boyunca bulantım olmadan geçiyordu çok şükür hap sayesinde bulantılarımdan kurtuldum.
sh-1707 annenur bende başlarda senin gibi içiyordum ama hiç etki etmiyordu şimdi 29 haftalığım gece yatmadan 1 tane içiyorum tüm gün bulantım olmuyor
annenur Dilara9406 etkisi gün içinde devam ediyor mu bulantı olmuyor dimi sonuçta gece uyuyoruz ya sabaha kadar geçerse tehsiri diye merak ettim
Mrv1007 annenur ilk haftalarda doktor eğer gün içerisinde çok zorlarsa bir tane daha içebilirsin diyordu bana. Benim çok berbat durdurulamaz bulantılarım vardı hep serumlarla ayakta kaldım. Ama hafiflediği zaman gece içtiğim iki tane etki ediyordu sorun olmadı
Dilara9406 annenur hic olmuyo bunalti kuzum 16 haftaya kadar kullandim ben suan 22+6 yim hic bunaltı olmuyo
sh-1707 annenur ilaç zaten 12 saat sonra etki ediyor diye okumuştum sabah bulantısını kesiyor sabah bulantı olmayınca gün içinde de olmuyor genellikle
Btl2652 annenur gece 2 tane iç Cnm herkes ıyle yapıyr doktorlarda bunu tavsiye edıyr hcbır skımtı olmaz cok bulantım olursa gun ıcınde bır tane daha ıceblırsın ben hergun sbh bır tane gece 2 tane içiyrm oyle ayaktayım yoksa günüm mahvoluyr bense perişan
annenur Mrv1007 ben de çok kötüyüm günde 5 kere istifra etmisligim var. Mutfak zaten düşmanım gibi artık kemiklerim ağrıyor umarım bende de işe yarar 😇
Gamzess1 Bende 9+3 her gece iki tane içiyorum. İçmediğim günüm zehir oluyo resmen dün gece içmeyi unutmuşum bütün gün çıkardım🥺
Mervepera annenur kendini kontrol et ara ara baktın mide bulantısı olmuyor kes ben öyle yaptım kendi kendimi gözlemlemleyerek yani insallah geçer biran önce
Mervepera annenur canim eczaneyi bosver doktor sana dediyse oyle ic bana gece 2 sabah 1 demişti ama ben sabahları 1 tane alınca yetmisti öyle içmiştim