Nezii Riskli gebelikte iyi, aradığında ulaşılabilen İlgili bir doktor arıyorum. Ankarada çok medyatik bir riskli gebelik doktoruna gidiyordum isim veremicem ama değiştirmek istiyorum. Gidip memnun kalan, duyan, araştıran herkesin önerilerini bekliyorum🌸
Rum-1 Nezii Aylin Totanı çok öneriyolar canım riskli gebeliklerde ama gitmedim bilmiyorum tam benim doktorum zahide küçük
Civcivinannesiii Nezii kendi doktorum olan prof dr bulent berker atm plaza muayenehanesi var Riskli gebe dr si ayni zamanda
Eda4119 Nezii medical park keçiören gidiyorum doktorum doçent yetkin karasu ayrıca tüp bebek uzmanı güzel ilgileniyor tavsiye ederim
Livanur-2022 Prof dr Batuhan Özmen riskli gebelik doktoru ve ona gidiyorum işinin ehli biri neonarma plazada
Nezii Eda4119 Zahide hoca biraz yoğun biri sık takip eden biri olsun istiyorum. Medicalparktaki doktorunuza bakayım bi teşekkür ederim
Eda4119 Mervekrek ben sigorta yaptırdım canım hastane fiyatı 10 bin olması lazım ama fiyatlar değiştimi bilmiyorum ben 4 ay önce yaptırdım sigorta
Nezii miniklinaa İlgisi alakası nasıl ? Ne sıklıkla çağırıyor birde siz paket olarak kaça anlaştınız ? Tabi şuan fiyatlar değişmiştir ama fikir sahibi olayım 😌 biraz baktım instagramdan benim gibi riskli gebelerlese çalışıyor .
miniklinaa Nezii benim gebeliğim riskli değil ama başlarda çok doktora gittim, Ahmet hoca sen sormadan herşeyi anlatıyor çok ilgili ve herşeyi anlattığı için aklın kalmıyor ben memnunum memorial medikal park a da gittim başlarda herkesten daha farklı biri. Sen ne zaman istiyorsan herhangi bir sınırlaması yok sınırsız muayene merak mı ettim gel bakalım diyor hep, paket fiyatları değişmiş şuan için ne söylersem yalan olur o yüzden söylemeyeyim