Birglbiray Ben. Erkek dediler sonra kıza döndü ayrıntılı ultrasonda erkek olduğunu öğrendim tekrar yanılabiliyor doktorlar bazen
EzgiGizemzerOuz Valla bende pek inanmadım. Kızım olsun istiyordum kız dedi doktor ama 16 da gittik göstermedi 17 de tekrar gittik göstermedi doktor alttan baktı yok inat bu dedi neyse tmm ben anladm dedi kız dedi yolladı erkekte olabilir diyorum şimdi ayrıntılı ultrasonu beklicem alışveriş için🤷🏻♀️ Benm yeğene göstermiyo kemik yapısı da kıza benziyor dediler ayrıntılıda erkek olduğunu öğrendik😂 sağlıklı olsun hiç önemli değil ama artık alışveriş yapmak istiyorum 🙈
Bebegmibkliyrm 14 te erkek dedi, dun 18 de gittim kiz dedi. Yani suan kiz olduguna da guvenemiyorum 😒
Beriliko Bebegmibkliyrm banada 12 de kız dedi ama ben erkek hissediyorum bide yanılma payı okada çokki emin olamıyorum 16 yı ve hatta ayrıntılı ultrasonu beklicem
Mrv-ElfAda Beriliko Eusluu Gebelik şekeri şüphesi oldu doktorun hemen zaten. Sonrasında şeker yüklemesi yapıldı. Ama genetikte olabilir diyorum çünkü eşim iri yapılı ve uzun boylu. Ben minyonum🥰