Nurays95 Deeryaa96 bı markası yok canım doktorun onerdıgı sayfadan aldım. Ama suan ilerledi online hemen sipariş verebılıyorsun. Doc.dr.mfk diye ınstagramdan arat. Hoca herseyı detaylıca soyluyor. Her aksam canlı yayın acıyor
Deeryaa96 Nurays95 doktoru takip ediyorum bal propolis arı sütü diyor ama onları nasıl kullanıp karıştıracağımı bilmiyorum
Nurays95 Deeryaa96 sen karıstırmıyorsun canım. Aldıgın sayfa zaten sana karısımı hazır halde gonderıyor
Esra255 Kuzeyn_annesi Ben de bu ay başladım bu yönteme. 2 aydır deniyoruz olmadı. Bu ay da Mfk yöntemini deniyorum bakalım hayırlısı 😊
Deletedmom5262 trakyalikizce kesinlikle öyle. Bana doktorum bir gün dolu bir gün boş demişti. Tüp bebek tedavisinde bile böyledir arkadaşımdan biliyorum bir gün yap bir gün yapma. 2-3 gün ara vermek yumurtlamayı kacirmaniza sebep olabilir
Kuzeyn_annesi Ozgamzeoz docdrmfk instagramdan hocanın sayfasına bakın oradan yada eczaneden alabilirsiniz. Propolis arılardan elde ediliyor. D vit iste bildiğimiz d vitamini
Kuzeyn_annesi Nealakasivarrr eşinizde sperm kalite düşüklüğü varsa yine propolis kullanacak sperm kalitesini yükseltiyor.