benguuusk Daha yeni öğrendim hamile oldumu beta hcg değerim 407 daha doktora gitmedim cumartesi gidicem
Zeynosunannesii benguuusk 407ler çok küçük bı değer bı hafta 10 gün bekleyin bence kese bile oluşmamıştır küçücüktur
ezgi0901 benguuusk beta hcg değeri 1500 lere ulaştığında yani 5. Haftanın içinde kese görünüyor, benim öyle olmuştu. 6. Haftada kesenin içinde nokta kadar bebek göründü, 7. Hafta da kalp atışı duyuldu. Başlarda doktor her hafta görmek istemişti zaten
ezgi0901 benguuusk buarada beta hcg değeri 2 günde 2 katına çıkıyormuş öyle hesaplayabilirsiniz ne zaman 1500 lere ulaştığını
Merveonay benguuusk benim 6 haftada kese 7 de kalbi 8 dede tam olarak kalp atışı ve bebeği gördük canım
Zeynosunannesii Ben öğrendikten sonra 10 gün sonra gitmeme rağmen kese yeni oluşmuş küçücük dedi bide geç döllenme çıktı kalp atışı için kaç kez gitmek zorunda kaldım en iyisi beklemek o yüzden bide muayene ücretleri maşallah çok artmış herhangi bi kanamam falan olmazsa en iyisi 6 haftalıkken gitmen
Rumeysabas benguuusk 5. Haftada kese göründü 6. Haftada bebeğimizi gördük ( geç döllenme yaşayanlar da biraz daha geç görünüyor) kalp atışları da vardı ama doktor bebeğe zarar verebilirler diye 3 aydan önce dinletmek istemediğini söyledi.