181019 İyi aksamlar hanımlar, Hamilelikte tuzlu limon yemek zararı olur mu. Aşırı sekilde canım istiyor ve 3 4 güne bir 1 tane büyük limon yıyorum
mirayveannesiii 181019 Bazı doktorlar limonu çok fazla tavsiye etmediği gibi bazıları da aksine tavsiye ediyor en iyisi kendi doktorunuza danışmak
Bendiyebiri 181019 benim hamileliğimin başında acayip midem bulanıyordu sadece ve sadece limonlu ekşi olan şeyleri sevebiliyordum ve boş limon yiyordum şuan 29 haftalık olduk çok şükür. Ama tuz zaten sağlıklı bişey değil çok istediyse ve doktorunuz herhangi bişey demediyse azıcık yiyin. Tuz hem ödem de yapar onu da unutmayın. 🍋🍋☺️
MerveeD 181019 3 4 gune mi? Ben gunde 2 tane limonu tuza bandırıp bandırıp yedım 3 ay boyunca o kadar cok mıdem bulanıyordu ki sadece canım onu ıstyr du 22 haftalık oluyoruz yarın cok sukur bebegımde bende saglıklıyız
ipekveatlas tuza cok yüklenmeyin ama limonun bi zararı olucağını hic sanmıyorum sadece fazla yerseniz tansiyonunuz düşebilir
181019 ipekveatlas aman korktum düşer mi tansiyon zaten her gün tansiyonum düşüyor benım. Ondan mı oluyordu dicem ama kızımda da düşüyordu dikkat edicem
ipekveatlas 181019 hamilelikte tansiyon düşüklüğü olabiliyo sıkıntılı bi durum değil eğer çok çok düşmüyosa tabi. yüksek tansiyondan çoook daha iyidir☺️