Melteminkuzusu 33+3 haftaligim dün ciğer geliştirici iğnenin ikinci dozunu vuruldum bugün bebeğim az haret ediyo göbek deliğinin altında sertlesiyo toplaniyo korkuyorum lütfen yardım edin
Clementinee Melteminkuzusu canım uzun sürmüyor hemen geçiyorsa birşey olmaz 😇 benmde hep sol tarafımda toplanıyor
Tugbamete Melteminkuzusu benimde hep toplanıyor kasılıyor hatta canım bile acıyor doktorum normal dedi ama sizin içiniz rahat etmiyorsa mesaj atın doktorunuza en azından bilgi verir
Tugbamete Melteminkuzusu ne zamandır kıpırdamıyor uyuyor olabilir mi sırt üstü yatın bide benim kız sırt üstü yatınca rahatsız oluyor kımıldamaya başlıyor. Rabbim korusun uzun zaman olduysa gidin mutlaka acile
Melteminkuzusu Tugbamete acaba ciğer geliştirici iğne yedim bide biontec asi oldum ikisi agirmi geldiki bebege
Tugbamete Melteminkuzusu canım naptın kuzenim hemşire ona danıştım bilgin var mı diye bu ciğer geliştirici iğneden sonra bebek hareketlerinde yavaşlama durma oluyormuş küçük pıtlar hıçkırma gibi gibi seyreltiler hafif hareketler hissedebilir dedi ama yinede imkanın varsa görün yada doktoruna danış nolur nolmaz tedbir senden takdir Allahtan sonra keşke deme
Melteminkuzusu Tugbamete Allah razı olsun kuzum gece uyirken hıçkırık tuutdu kızımı kipirdadi sabahtan sağlık ocağına gitcem saat 4 de özele randavu aldım kötü bişe yokmus yani degilmi kaç güne düzelir ki
Tugbamete Melteminkuzusu senden de canım benim 2-3 gün sürebilirmiş bu şekilde covid aşıyla alakası yokmuş ama
Melteminkuzusu Tugbamete Tamam kuzum Allah razı olsun rabbim ne muradın varsa versin inşallah içim rahatladı sağlık ocağına geldim kalp sesini duydum rahatladım vala
Tugbamete Melteminkuzusu çok sevindim canım Rabbim sağlık versin zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻💕