Beriliko
Bursada yakın zamanda ayrıntılı ultrason yaptıranlar hastaneyi ve fiyatı yAzabilirmi acaba ☺️☺️
uzmezgulcan
Doruk yıldırım hastanesi 350
Esentepe hastanesi 600
Medicabil 300
Konur 450
Sonomar görüntüleme merkezi 500
Jimer 600
Pembe mavi 934
Medicana 575
Ben aradığımda medicabil hastanesi ve medicana için detaylı ya girmeden önce doktor muayenesi de olmanız şart dendi. Medicabil in sigortalı fiyatı 120 medicananın sigortalı fiyatı 135 liraydı.
Ama bu yazdıklarım ikiz gebelik için. Tek gebelikte fiyat yarısı oluyor. Siz mutlaka yine hepsini arayın bence. Aradığınızda fiyat veriyorlar. Ayrıca illa muayene istiyorlar mı öncesinde Onuda sorun. Oraya maddi bakımdan hazırlıklı gidemeyebilirsiniz ve sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca ben hepsinden fiyat aldım ama bana o kadar pahalı geldi ki ben devlette yaptırdım. Şevket Yılmaz a gittim. Sabahtan gittim 8de randevu aldım doktor çağırdı direk ultrason katına yönlendirdi oradan da müsait tarih için gün verdiler. Devlette olmasına rağmen 3 gün sonraya verdiler ve bence çok iyi. Uludağ üniversitesi 1 ay sonraya veriyor. Sonuçta özel muayene ye gidiyorsan her ay zaten renkli ve detaylı bi şekilde doktorunuz bakıyordur. Bu detaylı ultrason devlette de yapılsa olur mantığındayım. Dediğim gibi benim ikiz gebeliğim var ve her ay düzenli jimere gidiyorum çok ta memnunum. Doktorum her muayenede zaten bi sıkıntıları var mı diye hem renkli hem detaylı bakıyor. O parayla bence evladınızın bir ihtiyacını alabilirsiniz diye düşünüyorum. Yinede tercih sizin 😍😊😊
Esmaaa
Ben tomakay 'da yaptrdim canm 4 boyutlu her hastanede bulunmayabiliyormus.2lisi var dedi birkaci.300 tl ye yaptrdm.cd si resmleri birkaç video veriliyo dosyasi oluyor.cok memnun kaldim