Elika0 serpilctn bebeğe birşey olmamıştır canım ama kendini bu kadar hırpalamamalısın. Çok fazla strese girmek bebeği de strese sokar. Nadir de olsa erken doğum riski oluşturabilir. Bazen herşey gerçekten çok zor geliyor insana ama bebeğini düşünüp mutlu olmaya çalış. Herşey düzelecek merak etme ☘️
Eloscan serpilctn bebiş için güçlü olman gerekiyor 😍 hepimiz değişik değişik problemler yaşıyoruz ama stresini bebeğe geçirme sakın. Unutmaya çalış. Düşünmemeye çalış.
melekimserra serpilctn pazar günü aynı durumdaydım inan korkudan da ölecektim bişey oldu mu diye çok şükür iyi hareketlerini takip et
gulfemsvnc Bizim mutluluğumuz ile mutlu olup üzüntümüzden etkileniyorlar inan. Ağlayıp içini boşalttıysan rahatladıysan simdi biraz sakinleşip bebişine odaklan annesi. O seni koşulsuz şartsız çok seviyor böyle düşün🙏🏻
serpilctn melekimserra 20 haftalik daha çok sık.hissetmiyorum hareketlerini bazen hissediyorum bazı günler hiç hissetmiyorum
melekimserra serpilctn bende öyleyim 18 im ama sen devamlı yemeğini ye onu da takmamaya çalış konuş onunla
begoscann serpilctn ben ikizlerimin birisini kaybettim yinede güçlü durup ağlamadım çünkü karnımda düsünmem gereken bir can daha var kimse için ağlama karnındaki çocuk senin evladın onun için güçlü olmak zorundasın 🤗
Yagmurdgdgn13 serpilctn bebeğe bir şey olmaz ama bebeğiniz de strese girmiştir. Onu düşünerek bazı şeyleri daha az kafaya takmak gerek