minikumutlar benim adetimden 15 gün önce falan kasıklarımda agrı vardı 15 gün önce egt yaptım silik çıktı sonra acaba dedim kist mi var İzmir’e memlekete gitmiştik adetten yaklasık 10 gün önce de doktora gittim ulturasonda baktı kist yok dedi kan testi verdim gebe değilsin dedi hatta bana adetin başlayınca gel hormonlarına baklm dedi o günlerde bi de aksi gibi grip oldum sonra adetim başlıcakmıs gibi hissettim doktora randevu aldım ama adetim başlamadı sonra Çanakkale’ye dönmemiz gerekiyordu ben grip falan etkiledi diye adetim olmadı sandım zaten doktor da bebek yok demişti ama kasık agrılarım oluyodu gecikmenin beşinci günü test yaptım 3 tane 3 de anında pozitif çıktı 8. Günü tekrar kan verdim çömü de hamilesin dedi sadece ulturasonda görüncek kadar değil dedi yarında ulturasonda görmeye gidicem nasipse o yüzden kesinlikle adetini bekle yeni hamile kalmış olabilirsin döllenme bi kaç gün sürebiliyormus o yüzden adetten önceki testler yanıltıcı ayrıca egt de okuduysan 5 gün öncesine kadar diyo panik yapma biraz daha bekle derim erken davranınca hüsrana uğruyorsun