minikumutlar Dün test yaptım silik çizgi çıktı gidip hemen kan verdim <0.2 çıktı çok şaşkınım adet olmadım bugün 3 gün oluyo ama kasıkta batma belde ağrı var göğüste de dokununca acı oluyo bu durumu yaşayıp kanda negatifi görüp sonra pozitif gören var mı
Merveonay minikumutlar bir kaç gün daha bekle tekrar test yap benimde öyle oldu siş yaptıracaktım test yaptım negatif gittim dişimi yaptırdım bu sırada adetimde gecikti tekrar test yaptım pozitif çıktı kuzum ben anesteziye yordum gecikmeyi ama meğer hamileymiştim kanda bile çıkmadı benim de ama olabilir geç döllenmedir
minikkelebegimmmmmm minikumutlar 2 kez benim başımada geldi maalesef.test pozitifti ama kan sonucu negatifti sonra adet oldum.ama inş sizin kan testi yanlıştır ve hamilesinizdir
hunilimom minikumutlar benim de böyleydi ama bende adet olmustum doktor kimyasal olabilir demişti bir ay sonra hamile kaldım iliski üzerinden ne kadar zaman geçti
Sema97 minikumutlar benim de böyleydi daha çok küçük. 5gün sonra tekrar test yaptım çizgi daha belirgindi sonra kan verdim gebelik dedi doktor ben test yaptığım da adetim gecikmemişti bile 5gün vardı 🤗 adetim olacağı gün 2.test yaptım çizgi daha netti
asbehra minikumutlar bu gebelik değil malesef ben çok yaptığım için hamile kalmak istediğimde bende de böyle çıkıyordu ama 🙄 rabbim inşallah hayırlısı ile nasip etsin
minikumutlar portakalcicegii 1 dk bile sürmedi çizdi çıkalı canım inşallah yaa sizde bu durumu yaşadınız mı
portakalcicegii minikumutlar benim bundan biraz koyuydu adetime 4 gün vardı. 5.7 çıktı kimyasal olmuştu 🤷♀️
minikkelebegimmmmmm minikumutlar inş kan yanlıştır ama bazen adet tarihine yakın gebelik testi pozitif çıkanları duymuştum
hunilimom minikumutlar sanırım öyle benim adetim çok kısa sürmüştü ve parçalı olmustu adet olmadan 1 hafta önce doktora gittiğim de rahim kalınlaşmış demişti bana
minikumutlar Merveonay ben 1 gün geçmeyle verdim çıkmadı demekki ama adet yok süt kesiği akıntı geliyo arada 😕
minikumutlar minikkelebegimmmmmm bende çok duydum canım ama inşallah geç döllenme oluşur bu ay 2 kere yumurtalama gördüm ondan sonrada daha ilişki olmadı en son 31 inde olsu ilişki oda yumurtlamamdı