Ftsclskn 38 haftalık 2.845 gr bi minnak oğlum oldu kızlar 🙏🏻 Minnak bi yavrum olacağını baştan beri biliyordum zaten, önemli olan sağlığı kilosu değil tabiki 🙊🥰 Spinal oldu minnağımı ilk ben gördüm 😍 Çok şükür şuan herşey yolunda 🙏🏻 Dua edin teyzoşları 🥰🌸😊
Busra2013 Ftsclskn oy masallah kılosu az degıl herkes 3.4 dogurck degıl allah saglık versın kılo alınır benımkıde mınnak mınnak ılerlıo benımde 2800 olsa yeterde artar bıle allah sah salım buyutmeyı nasıp etsın ınsallah🥰🧿kuveze alınmadı degılmı
Ftsclskn Busra2013 Amin kuzum Allah razı olsun 🙏🏻 Sağlıklı olsun da aynen kilosu önemli değil 🙏🏻 Toparlar Allah’ın izniyle 🥰🙏🏻
incikinannesi Ftsclskn Gözünaydın canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻🌸 sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah serklajlı gebe olarak umut oldun 🥰 Rabbim bizlere de nasip etsin, önemli olan sağlıklı olması 2 küsür kilo falan hiç önemli değil. Nasılsın yürümeyi denedin mi dikişler ağrıyormu çok geçmiş olsun
Ftsclskn incikinannesi Yürümeyi denedim kuzu hafif ağrım oldu tabi ama yavruma bakınca hepsini unutuyorum 🙏🏻🥰
portakalcicegii Ftsclskn maşallah size 🧿 rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Sizi başından eksik etmesin ❤️