NurglevikUluay Sahinaysr 16 haftalığım hala karnımın üstünde yatıyorum bi sıkıntı yaşamadım nasıl rahat ediyorsan öyle yât
Sahinaysr Hilal1234 deniyorum ama öyle de uyuyamyrm canm ve aksi gibi uykum öyle kıymetlidir en ufak bi ses olsa uyuyamam ışık olsa uyuyamam baya zorlanacam gibi ama mecbur alışacaz artık 😉
Nergiz31 Güzel anneler nasıl isterseniz öyle yatın bebise de bisi olmaz 15 haftaya kadar yüz üstü yattım daha sonra yan yatıp uyandığımda yüz üstü uyanmış oluyordum şimdi zaten istesemde o sekil de yatamıyorum 24+0 gün olduk dilediğiniz gibi uyuyun
Ilkgozagrimiz Sahinaysr en rahat haftalarin rahat bi sekikde yatabilirsin belli bi zaman sonra zaten sen istesende yatamiyosun ahh ahhhh
NurglevikUluay Nergiz31 hamile yastığı var uyku için nette görmüştüm rahat bişeye benziyor bi bakın 😇
Adakus Sahinaysr daha yenisin hiç sorun olmaz hareketlerine çok dikkat et onun dışında uyku sorunun 14 haftaya kadar hatta 16 17 ye kadar sorun olmaz ama sen yine de kendini 15 ten itibaren sağ sol uyumaya alıştır 😊şuna için tadını çıkar 😉
Aryacigdem Sahinaysr ben de hep.yuz ustu uyurdum ilk haftalarda bisey olmuyor suan 20 haftaligim oyle uyuyamiyorum artık
Sahinaysr Aryacigdem o zamana kadar rahat rahat yatabilirim artık sonrasında iş mecburiyete dönecek galiba
Aryacigdem Sahinaysr sonrasinda istesende yatamiyorsun ben hep yan yatiyorum bebisim dogsun yuz ustu yatmaya devam😂😂