Defnenil Merhabalar kızlar 3 gün önce bende basur oluştu bir anda hamilelikte bunu yasayan var mı 33 haftalık hamileyim ve cok kötüyüm
OktayMeltemSahin Defnenil 35 haftalığız geçen hafta oldu bende de çok canım yanıyor doktorum bakar diye utanıyorum söyleyemiyorum napıcam bilmiyorum 😣😣
Mucizem Defnenil canım bi arkadaş yazmıştı burda veya happkids programında şu göğüs uçları için kullanılan lansinoh kremi kullanmış çözümü onda buldum demişti bi zararı olacağını düşünmüyorum göğüse sürdüğümüzde bile yıkamadan bebeği emzirebiliyorz
Kavas Defnenil canım bana da mustelanın pişik kremi çok iyi geldi günde 3-5 kere temizleyip yıkadım sonra kremden sürdüm bir kaç güne geçti çok şükür
blackwhite OktayMeltemSahin Defnenil kızlar aloe vera agacı var ya onun jelini oraya sürün geçen geciyor
OktayMeltemSahin Defnenil benimde p tesi kontrolüm böyle giderse bende sölicem doktoruma mecbur çünkü normal doğuma engel falan diyenler oldu aklım karıştı 🤷♀️
Semraali Defnenil basura patlıcan sapı suyu çok iyi geliyo bi internetten bakın hamilelerde içebilirmiymiş