dilarakocc Sehhy benimki martta olcak ama 34ten sonra ilişki sıklığınız olabilir hareketli olun eğilme kalkma hareketleri yapın perine masajıda olabilir ben şöyle düşünüyorum normal doğumu genellikle yatarak yapıyorlar ama doğumun başladığı zaman ayakta yapmayı düşünüyorum yer çekimi etkisiyle daha kolay olabilir gibisinden
Sehhy Maaaile banada doktor 37ye kadar hareketlerimi kısıtlamam gerektiğini söyledi. Bebek pozisyon almış. 37den sonra rahat rahat hareket edebileceğim. Şuanlık yemek bile yapamıyorum uzun süre ayakta kaldığımda ağrım oluyor
Maaaile Sehhy Benim lekem geldi cnm,her ihtimale karşı ciger gelistirici yapildi. 36 haftalik oldum bugün,normalde 2 subatti doğum one çekti. Size de geçmiş olsun saglikla gelsin.
1999luanne Sehhy doktor squat yürüyüş pilates ve hurma kesinlikle yapman gereken şeyler dedi bende daha baslayamdm 22gun kaldı doğuma
Deletedmom_7156 Sehhy bu ay sonu dogurcam ama hiçbir sey yapmıyorum nedeni kendim bile bilmiyorum 😅 evet önerileriniz nedir kizlar 37 haftamdayim 😅
Zadekuzu Sehhy benimde ay sonu dogum gözüküyor 37 haftalik olduk ama simdiye kadar calisiyordum yoruluyordum o yuzden ekstra bir sey yapmiyorim. Bundan sonra evdeyim squat pilates falan yapacagim