Aycatasdelen 2li test yaptıran varmı yaptırmayan varmi hadi bakalim hamiş anneler yardımcı olun kararsizim :)
Ceress Ya Aycatasdelen doktorumla görüştüm detaylarını anlattı ve yaptırdım, 4’lüyüde yaptırdım. Kesinlikle yaptırılması gerektiğini düşünüyorum 😊 sonucu ne olursa olsun tabiki aldırmak değil niyet önemli olan önlemi alabilmek hazırlıklı olabilmek😊
Aycatasdelen zamloss123 pembe kurdele yazmışsa:) yüzde 70 cinsiyetini de öğrendim diye sadece kan alınıyorsa nasıl öğreniliyor kontrol ederken ultrasondan bakmıştır o zaman 12. Haftada çok erken ama ay heyecanlandım:)
Pembekurdele Aycatasdelen karından ultrason ile bakilıyor bebegin baş ense kalınlığı popo ölçüleri, ve organlarının görülüp görülmediği mesela mide izlendi şeklinde not aliniyor ve ultrason sonunda kan verdim bu şekilde 😊
zamloss123 Aycatasdelen önce muayene olmuştur doktor sonra istemiştir bence canım çünkü ben sadece kan verdim 2 hafta sonra çıktı sonuçlar 🤭 17 haftalığım 2 li tarama da yaptırdım şeker yüklemesi de yaptırdım korkma bunların Bi zararı yok bebişe 🥰
Pembekurdele Aycatasdelen Ikili taramayi ctesi günü yaptirdim %70 kız dedi doktor bakalım değişecek mi sonradan 😊