BuseArac Merhaba anneler, Doğuma 4 gün kaldı yazısını gördük şükür 🥰 ama sancım vs yok maalesef 🤦🏻♀️ sizler hızlandırmak için birşeyler yaptınız mı? Merdiven çıkmak yardımcı olur diyorlar sizce de öyle mi ?
ayse12211 BuseArac ilişki hızlandırıyor diyorlar bence de doğru diyorlar 😂 bende 1 cm açıklıkla bekliyorum çok ağrılarım var
senanurdizdar BuseArac apartmanın merdivenlerini 3746262626 kere çıktım ve günde en az 5 bin adım attım 😂
ayse12211 BuseArac 38+1 günlük. İlişki bi de squat çok işe yarıyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
BuseArac senanurdizdar ben bi bina turu daha yapayım bari 😅 yürüyüş yapamıyoruz havalar ayaz bari merdiven turu yapayım 😂
Tugbamete BuseArac ben sandalyeye in çık bütün mutfak dolaplarını boşaltıp temizledim sildim ertesi gün suyum geldi 4 cm açıklıkla doğuma gittim asla tavsiye etmem 😂😂
Tugbamete BuseArac kuzenime doktoru pilates topu üstünde hareketler vermişti internetten bakabilirsiniz birde sanırım perine masajı squat hareketi merdiven inip çıkmak yürüyüş hurma yemek falan açılmayı sağlıyormuş burda yazan çok vardı