selos1210 Kızlar selam. Ters rahimliyim. Arkaya doğru yatık olduğu için kese büyüdükçe öne gelmesi zaman alıyor mudur diye aklıma geldi sormak istedim sizlere..
Sedarda selos1210 Rahimin ters olmasıyla bağlantısı yok sanırım karninızın çıkmasının ben de ters rahimliyim oğlumda 16.haftada kızımda 13,14 te belli olmaya baslamisti karnım.
2bebe1gebe selos1210 2 gebeliktede 3. Ay gibi karnim cikti ben ters rahim oldugunu ilk dogumundab sonraki konrtolde ogrenmistim
selos1210 Sedarda Benimde bu konuda bir fikrim yoktu doktoruma sormayıda unutmuştum teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için🌸 sanırım ilk gebeliklerde biraz daha geç belli oluyor ikinci ve sonrasında daha çabuk belli oluyor😌
selos1210 2bebe1gebe Çoğu zaman doktorlar söylemiyorlarmış sizin gibi sonradan öğrenenleri duymuştum 😌
Kaya34 Benimde rahmim ters ve karnım çok erken çıktı 14 haftalık kontrolümde doktor bebek büyüdüğü için artık rahmin olması gereken şekli almış dedi bebek büyüyünce düzeliyormuş rahim
selos1210 Kaya34 Bunu bir yerde okumuştum bebek büyüdükçe öne doğru geliyormuş rahim çok haklısınız🤗 benim birazcık göbeğim olduğu için tam kestiremiyorum büyüdü mü karnım büyümedi mi sormak istedim o yüzden
selos1210 Deletedmom2265 Ben doktoruma sormayı unutmuşum o yüzden kontrole gidene kadar sormak istedim🙈 benimde ufak ufak bir yükselme var gibi sanki ama tam anlamlandıramıyorum 😅