nazansugar Arkadaşlar Tunceli de yaşıyorum. 2. Kez gebeyim. Tunceli devlet hastanesinden memnun kalmadım. Özel hastane zaten yok. O yüzden Elazığ da olan onerebileceginiz doktor isimleri ve hastane isimleri istiyorum.😌
Asaf23 nazansugar Anadolu hastanesi Gülşen hanım ilk sezeryanımı Gülşen hanım yaptı memnun kaldım şimdi Mediline hastanesi yakın olduğu için orayı tercih ediyorum Zeynep hanımdan da memnunun tavsiye edebilirim
Rumeysabas nazansugar Ben kliniğe gidiyorum Ebru Çelik Kavak’a çok memnunum fiyatı da özel hastanelerle aynı
Elikra nazansugar medikalde Emine Karhan Demir çok memnunum 37. Haftamdayım gebelik öncesinde pcos tedavisi için gidiyodum kendisine çok ilgili sağolsun gereken tahlilleri dışarıda yaptırıp götürüyorum aile hekimliğinde kendisi de söylüyor zaten orada yaptır getir diye muayenelere de ikinci kez görmesi gerekiyorsa 10 gün geçmeden çağırıyor tekrar giriş yapmamam için
Hatunugur Ben özel hayat hastanesinde şükrü beye gidiyorum 😊 gayet memnunum önerebileceğim bir doktor
nazansugar Asaf23 mediline hastanesini de arastirdim genel olarak memnunlar. Erkek doktorların özgeçmişleri baya iyi hatta. Ama kadın doktorlar da daha rahat hissediyorum. Peki muayene ve tahlil fiyatları nasıl sizce?
Asaf23 nazansugar Biz özel sağlık sigortası yaptırdık o yüzden giriş ücretleri hakkında bir bilgim yok maalesef .