Yenibiranneee Bugün doktora gittim 36+4 üm kilosu 2770 dedi boyu uzun 48-50 cm arasında dedi. Bacak boyu uzunmuş kilosu boyuna göre az gibi dedi sizde kaçtı kilolar. Normal istiyorum doğumu bize 3200 gram yeter kilosu dedi siz ne düşünüyorsunuz
Aseltos9 Yenibiranneee kızım 2785gr 48 cm doğdu ultrasonda 3200 çıkıyordu ve yarım saat içinde doğdu sanırım minik olduğu için bir aylık olduğunda 4500 olmuştu merak etmeyin çabuk toparlıyorlar 🥰
Semanurozgan Yenibiranneee 37 haftalığim benimkide 3 kg şu an o zaman benimkide az olması lazım sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil gerçekten
1Hanzadehanim Yenibiranneee 36 haftalık bebeğim kilosu 2800 boyu da 49 cm Herşeyi haftasıyla uyumlu dendi bana da .
Feyzaveannesi Yenibiranneee Normal doğumu etkileceyeck olsa benim ablam asla yapamazdı. 4250 gram ve 52 cm doğurdu 2 kızınıda. Toplasan 1 saat sürmüyor doğumu.
Semanurozgan Yenibiranneee Ben sezeryan olucam mesela kilo alması için iyice cabaliycam ama alamazsada önemli değil çabuk büyüyüp kilo alıyorlar canım
Sinemm0606 Yegenim normal dogumla 49 cm 2650-2700 kilo dogmustu. Anladigim kadariyla sizin doguma daha var kiloyu biraz daha toparlar zaten 🥰
Kaya34 Ben 36 haftalıkken doğum yaptım ultrasonda 2600 demişti doktorum doğdugunda 2270 gram doğdu ama küveze falan girmedi çokda güzel kilo aldı maşallah kiloya takılmayın inan küçük doğan bebekler daha güzel kilo alıyor yeter ki sağlikli olsun