Seyhan35 9 gün gecikme var bugün kan testi 2.39 çıktı? Sizce yükselir mi yeni oluşuyor olabilir mi? Yoksa ben çok istediğim için mi böyle düşünüyorum :((
Mylove Askiletotomsu faydası oldu mu bende ise yaramamıştı 6 ay kusmuştum erkeklerde oluyormuş bulantı
Askiletotomsu Mylove valla annem üç kız doğurdu annemde hep kustu Arkadaşım erkek doğurdu iki ay önce O hiç bulantı yaşamadi Midem ağrıyor derdi sadece Yani ne senin dediğin ne benim gördüklerim bence cinsiyete işaret değil
HaticeElmas portakalcicegii benimde pazartsi lekelnmem oldu adetimede 2 gün vardı test yaptm pozitif çıktı lekelenmm var diye dün gittm kan verdim doktoru aradm hamilelk var dedi sonçlara baktm 374 çıkmş
portakalcicegii HaticeElmas e nabızdan takip ediyorum bende henüz çıkmamış. İnşallah sizin gibi bir sonucum vardır 🙏 lekelenmeniz devam ediyor mu ? İlaç falan kullandınız mı
HaticeElmas portakalcicegii hayır devam etmiyor doktor ilaç faln vermedi yerlşme kanamsymş benim 2 ci gebeliğm olack 1 kızm var 3 yaşnda onda böyle şeyler yaşamdm 1 tnede düşk yptm o yzdn korkyrm birz
portakalcicegii HaticeElmas anladım canım inşallah sağlıklı ilerler. Testinde ikiside koyu mu çıktı yok silik mi? 😂
HaticeElmas portakalcicegii çok koyu çıktı adetimede 3 gün vardı işte o gece lekelnem oldu bnde test yaptm
B-Y94 portakalcicegii maşallah kuzum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağ sağlim kucağa almayı nasip Rabbim hamişsin 🥰 benim ilk değerim 105 ti
Bsrnr14 portakalcicegii Merhabaa Olması gereken Adet günümde kan verdim ve sonucum 11300 küsürlerde çıkmıştı 🤦🏻♀️
Anne88 twohones canım benimde 36 çıktı nasıl senin ilerledi mı dün kan testi 36 çıktı bugün doktora gittim kimyasal olabilir dedi cumartesi bidaha kan verdedi çok korktum
twohones Anne88 geçen hafta cuma günü 36 çıktı, dün tekrar verdim 445 çıktı sağlıklı bir gebelik görünüyor şu anda inşallah sizin de sağlıklıdır 😇😅