portakalcicegii adete kaç gün kala yada kaç gün geçince hcgniz kaçtı kızlar. Bugün adetime 3 gün var kan verdim 7 gibi doktorum Arıcak nlır bana dua edin testlerim pozitif.. https://resimyukle.io/r/ySaEUdwsGp
Merve_0109 portakalcicegii Rabb’im hakkında hayırlısını versin inşallah ❤️ inşallahta hamilesindir 🦋♥️🎉🥰😍
Askiletotomsu portakalcicegii 539 du Kimyasaldir dediler ne alakaysa kanamam vardi biyandan 🤦🤦🤦 Bugün kalp atışını duydum ve gördüm ilk kez.
portakalcicegii Merve_0109 inşallah kuzum. 3 gündür lekelenmem var doktordan sonuç bekliyorum. Progestana başlatacak büyük ihtimalle
portakalcicegii Askiletotomsu yaaa ne güzelsiniz ❤️ Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin . Benim kan testim pozitif çıkarsa progestan başlatacam dedi. İnşallah çıkar
goldumsu portakalcicegii benim çizgi varla yok arasındaydı 16 idi hcg değerim sonra arttı. Allah hayırlısını nasip etsin, gönlünüzce olsun umarım hamilesinizdir ❤️
Gamze_1 portakalcicegii adetime benimde 3 gün vardı beta 77 çıkmıştı Sıkıntı yapma inşallah güzel sonuçlar alırsın 3 gün sonra yine yaptırdım 313 çıkmıştı
portakalcicegii Gamze_1 aaa aynıyız o zaman suanda. Tek istediğim değerimin güzel çıkması ve bebişin sağlıklı tutunması 🙏 dua edin banada olur mu 🙏🙏
Askiletotomsu portakalcicegii progestani yutma Vajinal fitil olarak kullan Doktoruna hatırlat bu dedigimi
portakalcicegii Mubufe ilaç falan kullanıyor musunuz ? Birde kanamanız nasıl. Benim kahverengi akıntı gibi . Yerleşme olabilir dedi 🤷♀️
Mubufe portakalcicegii ilk öğrendiğim Zamanlar pembe kahve gibiydi leke sonra arttı kırmızı kanamaya döndü baZen kırmızı bazen kahve geliyor