Liyuzamom asyaninanneyim yani o kadar abartmaya gerek yok birde 38 de doğurmak istiyor olabilirsin de şimdi 36 da çok erken günde 3 ya da 5 tane yesen yeterli bence her şeyin fazlası zarardır
funnymummy asyaninanneyim o hurma tabağını sakince yerine bırak canım 😂aman dikkat miden bulanmadı mı o kadar tatlı tatlı yerken 😂
asyaninanneyim Nnurdan 36+2 deyim 37-38 gibi normal doğum yapmak istiyorum bebişin kilosu gelişimi gayet iyi şükür
asyaninanneyim SayeMom 😅😅 abartma seviyem 34. Haftadan bu yana da acılmam var gelmeyince gelmiyo demek ki yan duruyor doğum kanalına girmesi icin mücadele ediyorum
zeynepsakr Bende doktoruma sordum. O psikolojik bi yararı yok dedi. Bide fazla yemek şekeri yükseltebilirmiş. O yüzden abartmamakta yarar var:)
MbEr asyaninanneyim 36 da başladık canim doktor dedi squat merdiven hergun yürüyüş hurma(ben 5 adet yedim). 37 de kontrole gittik çatı muayenesi de oldum ne sancı var ne açılma var daha :)
asyaninanneyim MbEr 34. Haftadan bu yana 2 cm acılmam var ama bizde de tık yok sıcak suya oturuyorum her akşam 15-20 dk bildiğin kaynar su, merdiven in cık yapıyorum cinsel ilişki 3-4 güne bir squat yapıyorum dogum egzersizleri yapıyorum bana mısın demedi 😂