Sinem_45 Kızlar pcoluyum 4 senedir evliyim 3 gün önce ilk aşılamam oldu femara ile 2 yumurtam oluştu biri 19mm biri 23 mmdi acaba benim gibi olan pozitif sonuç alan var mı?
Betulmtn Sinem_45 ben de femara ile aşılama yaptırdım. Bugün 15.gunum test yapmaya çekiniyorum negatif olursa diye 😔 ama adet de olmadım. Belirtilerim var bel ağrısı var 1 haftadır. Uyku hali. Gaz var çok yogun
Sinem_45 Betulmtn İnşallah pozitif sonuçlar alırsın 🙏 inan bende korkuyorum tutmaz diye.Umarım belirtilerin hamilelik belirtisidir.Senin kaç yumurtan oluşmuştu ne kadar büyümüşlerdi?
Betulmtn Sinem_45 inşallah sizinde beninimle pozitif olsun sağlıklı ni şekilde 🤲 Benim asıl 1 yumurtam iyi gelişmişti çatlama iğnesinden 2 gün önce 18 mm Di sonra yeniden ölcmedi. Muhtemelen 22 yi bulmuştur. Bi tanesi de 16 mm Di.
Sinem_45 Bir tane olsunlar sağlıklı yumurta olsun inşallah pozitif sonuç alırsın 🙏 moralini yüksek tut umudunu kaybetme sakın 🙏
Betulmtn Sinem_45 evet zaten tek yumurta tercihim dedi benim Dr um çünkü çoğul gebelik risi olabiliyor. Umut hep var da işte bazen morali bozuluyor insanın günler geçmiyor sanki.
Sinem_45 Betulmtn Günler sende geçmişte bende daha yeni başlıyor umarım ikimizde güzel sonuçlar elde ederiz sen kaç senelik evlisin peki
Betulmtn Sinem_45 evet şükür çoğu gitti benim. Ben 10 yıllık evliyim. Aslında 8 yaşında Bi kızım var. O tedavisiz hemen olmuştu. Ama işte 2.olmuyor malesef 3 yıldır. Sen kaç yıllık?
Sinem_45 Betulmtn Ben 4 yıllık evliyim ve bir kimyasal gebeliğim dışında hiç gebeligim olmadı Allah öncelikle kızını size bağışlasın ve inşallah bu tedaviden sonucunu alır ve 2. defa kucağına alabilirsin
Betulmtn Sinem_45 Amin amin. Allah kimsenin kucağını bos bırakmasın 🤲 ben de geçen yıl klomen tedavisinde kimyasal geçirdim
Lotushome Bene aşılama yapyırdım beklemedeyim ama iğne kullandım.2 ay femara kullandım öncesinde ama gebelik elde edemedim