Busra2013 emfa1803 36 haftada solunum sıkıntısı olacagını sanmıyorum cunkı 34 de kendı basına nefes alabılıyornyanı dogsa desteksız alabılıo erken dogum olarak adlandırılır ama 36 kucuk bı bebek degıl 37 bekler ınsallah 37 olsa tadından yenmez🥰
emfa1803 Busra2013 ahh inşaAllah canım inşaAllah bekler sağlıkla huzurla doğar bütün bebekler Allahım kımseyı korktuklarıyla imtihan etmesin
SekerDehasi emfa1803 evet vurulmustum . Ciger gelistirici vurulduktan en erken 8 saat sonra dogum olabilirmis . Benim gece 11 de yatisim oldu direk ciger gelistirici oldum sabah 7 de suni almaya basladim . Oglen 14.28 de de kizim geldi .
furkaninannesii emfa1803 canım bende bugun tam 36 yım ve dün yatis verdi serum bagladilar sancim cikti ama ben hissetmiyordum sonra nst de sancim duzeldi taburcu oldum o gun icinde hemen. Ama simdi hafif bi agri var anlayamadigim beni rahatsiz eden. Acilmamda yok
miranbeyinmothersi emfa1803 solunum sıkıntısı 40 haftada bile olabiliyormuş , yani bebeğin gelişimi kilosuna bağlı olarak girer küveze bence girer yada girmez demek yanlış.
BusraOzhan emfa1803 36 haftamda 2400 normal doğumla aldım kızımı kucağıma. Kuvözde girmedi mama takviyesi vermedim sürekli emzirdim. Hiçbir sorun yaşamadık çok şükür korkmayın sizde.
emfa1803 furkaninannesii bana da vurmadılar yatış verdi yatmadım sadece bol bol yat dinlen canım sende ben öyle yapmaya çalışıyorum bı de bol su iç doktor ha serum ha su dedi sıvı eksıkşıgınde de olurmus sancı bide yorulunca falan da
SekerDehasi emfa1803 Ay ne demek nicin buralardayiz . Hayırlısıyla kavuşmak nasıp olsun sizede . Simdi ikinci gebeligimi yasiyorum benimde tedirginliğm ilki erken geldi ikincide erken gelirmi diye . En azindan 36 yi görmek için dua ediyorum ☺️
esranin_bebisleri2 emfa1803 ben 36da dogurdum canım kuveze falan gırmedı korkma yanı cıgerlerı gelısmedıyse koyuyorlar kuveze 2500 de dogsa cıgerlerı gelıstıyse kuveze koymuyorlar korkma kılosu kac bebegın
emfa1803 esranin_bebisleri2 kılosunu soylemedı doktor haftasıyla uyumlu demıstı dün ama bilmiyorum kaç kılo doğar
SutlacimiYedimmiBen emfa1803 35.haftada 2.850 gr dogmustu oğlum kuveze girmemisti ertesi gün beraber dönmüştük eve. Haftasindan cok bebege bagli aslinda ikinci bebegim 4 uzeri dogdu ama ilk birkac saat solunuma alinmisti.
emfa1803 SutlacimiYedimmiBen SutlacimiYedimmiBen 4üzeri doğan bebeğiniz kacincı haftada dünyaya gelmıstı