Melinapasa bana da öyle oldu ama yine sizin kısa bi süre sürmüş Allahtan. Bana 12. Hafta erkek dedi, sonraki her gidişimde evet erkek bu dedi, iyi de bi doktor tavsiyeyle gittim yani, haliyle inandım, isim koyduk, tam yeni yeni ismiyle bahsetmeye, seslenmeye başlamıştık, detaylıya girdim başka bi doktora yönlendirdi, o da çok iyi bi doktor ama açmadı bacak arasını artık bizim detaylı 1 saati baya geçince adam hala cinsiyete bakmaya çalışınca ayyy biz biliyoruz zaten gerek yok dedim…. ve 22. Haftada kontrole gidince doktorum kızımız çok iyi dedi ben şok…. hem de neredeyse 2-3 haftada bir gitmeme rağmen olan bi yanılma bu, her hafta evet erkek dedi. Ama erkeklerde olan organ gibi gözükebiliyomuş sonradan küçülüyomuş kayboluyomuş falan filan. Çoğu şeyini de aldık, odasını, park yatak, bebek arabası falan, renk takıntım yok zaten öyle mavi veya pembe şeyler almayacaktım o pek sıkıntı olmadı ama insan alışıp gözünün önüne bi bebek koyunca bide 10 hafta geçtikten sonra değişince diğerini kaybetmiş gibi kalakalıyor, ama neyse ki alıştım😁😁