alparslanin_annesi Melinapasa 16 daha nettir canim 13 erken oluyor aslında sen çok erken davranmissin ama az da olsa 20 hafta da değişik çıkanlar olduğu için tekrar tekrar psikolojin bozulmaması adina yine beklemeye çalış 😊
Melinapasa Feyzaveannesi alparslanin_annesi kucukmucize12 mucizegebelik6 Aselinkooo Evet ders oldu bana bekleyecegım artık bide net olsun diye iki doktora gittim ama değişti :)
Eslem_1 alparslanin_annesi 13. Haftalarda cinsiyetin net olarak söylenmesi için doktorun alanında çok iyi olması gerektiğini duymuştum ne derece doğru bilmiyorum 😀 ben 13. Haftamda daha doktora cinsiyetle ilgili hiçbir şey sormamışken pat diye net ve emin bir ifadeyle kız dedi ve değişeceğini sanmıyorum
kucukmucize12 Melinapasa 15+3 de erkek dedi 18.+3 de de erkek olduğu netleşti 16 dan sonra değişmiyor bence doktorun da tecrübeli ve cihazı iyiyse değişmiyor canım
mucizegebelik6 Cinsiyet sonradan nasıl değişiyor anlamış değilim. Bana 12 hafta olmadan yüzde 99 erkek dediler Suan 25 haftaligiz hala erkegiz 💙🤭
Aselinkooo Siz genede 20li haftaları bekleyin, derim 😄 13 hafta zaten tahmini söyleniyor net olmuyor 16dan sonra netleşiyor. Ama bu aralar detaylı da değişen de çok 🤷🏻♀️
Tubmavi Melinapasa %80-90la alışveriş yapmak sizin hatanız olmuş bana da öyle oran verdiler ikinci onayı bekledim kesin demelerini bekledim hiçbir şey almadım cinsiyetsiz alışveriş yaptım. Gerisini bundan sonra yapcam doktor kesin bilgi yayabilrsin dedi artık
Azra_Mom Melinapasa canım sen erken davranmışsın zaten 16 haftadan önce %100 ihtimal vermiyor doktorlar ben bu yüzden 16 ya kadar bekledim 16 da %100 kız dedi yinede çok pembeli şeyler almadım detaylım var haftaya onu bekliyorum hiç güven olmuyor hele ki o haftalarda 🙂
Melinapasa bebekveannesiii bişey görmeden nasıl %80 erkek diyebiliyorlar ki ya arada bi pipi görmek gerekmıyor mu 😀😀
kckelf123 Melinapasa görüp söylemişlerdir canım nasıl desinler yoksa 🤣 bide kemik yapısına da bağlı soylüyo olabilirler
Lale__123 Melinapasa banda 4 aya kadar erkek dedi 5 aydayım kız da dedi arkasını dönmüş şaşkınlığım bebeğin pipili resmini bana verdi bacak arası kordon dolu görünmüyo diyo kordondan kıza benziyomş bende şokdayım 5 aydır aynı doktora gttim şimdi farklı bi doktora gidip baktrcam
mammaaa33 Lale__123 pipi ultrasonu nasıldı atabilir misiniz bize de verdiler 16. Haftada yüzde yüz erkek dedi ben Fe alışveriş felan yaptım
bebekveannesiii Melinapasa hii valla ben de anlamadım 😄 sağlıklı olsun da yapacak bişey yok artık 🤭😅 darısı ikinciye