Eslem_1 Ben 15. haftadayım karnım küçük olduğu için çatlak kremi hiç kullanmadım şimdi başlasam olur mu? Yoksa hamile kalır kalmaz mı başlamak gerek inşallah geç kalmamışımdır 🙊😀
SayeMom Eslem_1 tam zamanı canım çok çok nemlendir ve su iç 30.haftadan sonra genelde çatlıyor sen o zamana kadar hep nemlendir bişey olmaz inş😌 ben bio oil , hindistan cevizi yağı ve zeytinyağlı krem kullanıyorum 3ünüde sürüyorum
lunam Eslem_1 ben de o haftalarda başlamıştım ama düzenli kullanmıyordum aklıma geldikçe sürüyordum. 20.haftadan itibaren düzenli kullanıyorum. 30u doldurduk bugün, şükür bir çatlak yok.
SerraveAnnesii Ben hamile olduğumu öğrendiğimde başlamıştım 24. Haftalarda falan çatladım 🥴 hala kullanıyorum krem, yağ, vazelin şimdi 30+6 çatlamaya devamke 😂😂 vücudun çatlamaya müsaitse istediğini kullan yine de çatlıyorsun yani önüne geçemeyiz
Eslem_1 lunam SayeMom SerraveAnnesii vücudunuz Yapış yapış olmuyor mu bir de haftanın her günü mü sürüyorsunuz? Bazıları duştan sonra soruyorum yazmış Açıkçası nasıl kullanacağımı nasıl etki edeceğini bilmiyorum
SayeMom Eslem_1 sürüp bırakmıyorum iyice ovaliyorum nemli oluyor sadece yapisklik yok olsada kilot atlet değiyor 1-2 dk içinde geçiyo zaten oda dustan sonra sürüyorum evet her gün değil 2-3 günde bir dus aliyorum yetiyor o bana
lunam Eslem_1 her gün sürüyorum. Öyle çok yapış yapış olmuyor, cildim emiyor zaten. Ama sürdükten sonra en azından bi 5 dk bekleyip öyle giyiniyorum. Duştan sonra kantaron yağı kullanıyorum ben, cilt duştan sonra ıslak olunca yağ o nemi de korumasını sağlıyor.
Eslem_1 SayeMom neden duştan sonra emilimi daha mı iyi oluyor ? Ben de öyle yapayım bari 🌸 bide göğüslere de sürmemizi önerdiler göğüs bel basen komple mi süreyim
SayeMom Eslem_1 evet evet göğüslerinede sür kol altından doğrı göğüs yanlarına çünkü ordan doğru büyüdüğü için çatlamasın diye basenlerine popona karnına sür bulamaç yap işte 🤣 benm gün içinde aklıma gelmedğinden dustan sonra deodoranttır parfümdür krem nemlendirici falan sürerken hepsini aradan çıkartıyorum o yüzden 🤣
Eslem_1 SayeMom Allah ne verdiyse 👍🏼🌸🤣 palmer’s markayı çok övdüler genelde diğer çatlak kremlerini kullananlar da palmersten memnunlar kullanıcıların hiç çatlağı olmamış o markayı alacağım nedense o içime çok sindi inşallah memnun kalırım bir tane bile olumsuz yorum görmedim belki çok nadir işe yaramayan olmuştır ama
Eslem_1 lunam bol su içmek de önemli sanırım günde 3 litre su içiyorum umarım boşa içmiyorumdur aslında enfeksiyon olmasın diye içiyorum ama vücudun da nem oranını arttırır sanırım