Karatayy7744 Kızlar tetenozumun ikinci dozunu bugün yaptırmam gerekiyodu fakat gidemedim bi sıkıntı olur mu acaba aynı durumu yaşayan var mı
Hayallerim95 Karatayy7744 valla bende en son 24 haftada olmuştum şimdi 29. Haftadayım daha olmadım bi kaç güne olucam bü sorun olmaz başka gün olursun
Eslem_1 Karatayy7744 Hayallerim95 kaş doz olacaksınız doğuma kadar? Yan etkileri oluyor mu kolda ağrı dışında? 🌸
Durununannesi46 Karatayy7744 benim doktorum 28de tek doz yeterli dedi tek doz oldum. 2-3 gün kol ağrısı çektim geçti sonra
Askpare Hayallerim95 banada ilk dozds biz çağırıcaz arayp dedi daha çağırmadılr ocak ayında demşti kaçıncı haftaya kdr yptrmak lazm ki acaba 2. Dozu
1sincaptanesi Benimki de yarın ama cuma gitmeyi düşünüyorum yarın havuzum var aşılı kolla suya girmemek için bir gün ertelicem aşıyı
Raziyetes elfkara 19 20. Haftada yapılması uygun diye biliyorum. Ve eklemek istiyorum lütfen aşılarınızı olun. Bu size yada bebeğinize zarar vermek yerine daha faydalı bir durum. Rica ediyorum ertelemeyin şu aşı durumlarınızı 🤗🥰
Rukiyemrv elfkara bana sağlık ocağındaki hemşirem 20+1 ken vurdu 1. Dozu İkinci dozuda iki hafta sonra olmam gerekiyordu gidemedim 29 haftalıkken vuruldum 🤣🤣 sıkıntı olsaydı söylerdi herhalde
Gzm23 elfkara 1.doz 20.haftada 2.doz 24.haftada diğerini daha yaptırmadım Galiba 2 doz daha yapılacak
Nilist Beni hala sağlık ocağından aramadılar. Bu gün gittim. Dışarıda görevdelermiş. Yarın sabah gidicem. Ne arıyorlar ne soruyorlar. İlk hamileliğimde hemşirem her ay arar kiloma ve tansiyonuma bakar, bebeğimin kalp atışlarını dinlerdi.
Eslem_1 Raziyetes doğum sonrası bebeğe tetanoz aşısı ne zaman vuruluyor bilginiz var mı? Doğumdan sonra vurdursam diye de düşünmüştüm de
Raziyetes Eslem_1 doğumun sezaryen olursa yada kesiğin olursa diye vurulan bir aşının bebek olduktan sonra vurdurmanın anlamı kalır mı ?