Mubufe momz özeldeki doktorum keseyi görmüştü. Dış gebelikte yaşadım ben malesef önceki hamileliğim dış gebelik oldu ama değer 5000 lere kadar çıktı ama yavaş çıkıyor çok artmıyor
Mubufe FKHA alttan kendi dpktorum dese baktırırdım da özeldeki doktor kese gördü ya o yüzden bir de devlette pek temiz gelmedi hastaya bakıyor hiç temizlemeden başka hasta bakıyor o yüzden istemedim alttan
FKHA Mubufe evet öyleyse çok iyi yapmışsınız bende sadece kendi doktoruma baktırdım aynı şekilde devlete de gitmiştim bi kez ona baktırmadım benim de içime sinmemişti
Mubufe miranbeyinmothersi evet benmki çok fark var yaa birinde total hcg yazıyor özeldekinde devlettekinde serum plazma yazıyor o farkediyor mu ki acaba
miranbeyinmothersi Mubufe netten baktım ama serum plazma vucuttaki antikoru ölçermiş. Devlette kandan betanıza bakar yani o farklı bir tahlilfe olabilir doktorunuza danısın bence
Mubufe FKHA evet devlete zaten bir ay önceden randevu almıştım şansıma özele daha önce gittim randevu almışken bir de ona gideyim bakalım ne dicek dedim ama daha çok moralim bozuldu 😂
csmaknc Mubufe devlette o şekilde yanıltıcı çıkabiliyor benim bir tanıdığımın da öyle olmuştu devlette 1000 özelde 3000 çıkmıştı
csmaknc Mubufe Siz özeldeki önceki değerinizi biliyorsanız bir kez daha yaptırın Özelde kan testi 1-2 gün bile geçse değerler yükseliyor zaten hem stres yapmazsınız daha çok 🙂
Mubufe csmaknc doktor da istemedi ya şimdi sistemden görcek yaptırdığımı ben yaptır demedm derse 🙈 o yüZden gitmedim yaptırmaya
Mubufe miranbeyinmothersi internetten bende baktım da anlayamadım tam umarım ikisi farklıdır diye düşündüm kendi doktoruma gideceğim pazartesi çağırmıştı güzel sonuçlar alırım inşallah 🤲🏼