vuslatim34 Mercan12 bizimde sizin gibi sonuçlar doktor toplam hareketliliği %65 diye normal diyor . Yarın aşılama için gideceğim inşallah bende hamile kalırım tüp bebeğe gerek kalmaz
mom130 vuslatim34 valla biz de ne yapacağımızı şaşırdık. Ben 78 kiloyum şuan diyet yapıyorum. Kilodan belki yumurtam yavaş büyüyordur dedim. O zaman da olmazsa artık bilemiyorum.
vuslatim34 mom130 boy kaç bende aynıyım ama boyum kısa 🥴🥴 off valla adette oluyorum kilo kimisinde adet düzensizliği yapıyor ama bende oda yok bilmiyorum artık ….
mom130 vuslatim34 boy da 160. Ya kilomlq sorunum yok yıllardır aynı da. İşte bu durum sinirimi bozuyor. Bende adet düzensizliği var. Bazen gününde oluyorum bazen bir hafta geç bazen bir hafta erken belli olmuyor yani kafasina göre takılıyor.
Deletedmom5262 Mom545441 yaaa bende Mersinliyim. Merkezde misiniz ilcesinde mi tanıdığım doktorlar var isterseniz yardımcı olmak isterim
Sarayhelvasi mom130 hiiiiç stres yapma değerler gayet iyi inşallah güzel bir yumurtaya denk gelir ve döllenir. 🙏🏻
mom130 Sarayhelvasi bazen insan diyor ki bosver artık ama sonra yine aklına geliyor başlıyorsun stres yapmaya. Stres de değil de üzülüyorum artık. Bende sorun yok onda sorun yok neden yani bir yıl oldu artık. İnşallah artık olur.
Sarayhelvasi mom130 aynı şeyleri yaşamıştım 3.bebeğime gebeyim.. hemde 3. Spiral ile.. lütfen dinleyin beni bırakın sakin sakin gevşeyin ve düşünmeden eşinizle birlikte olun bunları söylemesi kolay belki ama tecrübe ettiğim için söylüyorum inşallah olacak görün
mom130 Sarayhelvasi kafamdan da attığım aylar oldu ama demek ki nasip. Tabi artık eskisi kadar da takmıyoruz kabullendik yani. Bu ay son kez klomen kullanıcam sonra herşeyi birakicam çünkü istemeden bana hatırlatıyor hepsi gebeliği.