mucizemm_ frdvs18 ben bu ay denedim bugün 12. Gün negatif ama elbet olucak inanıyorum ben😊İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz Allahın izniyle 🤲🌸
2609nrgl frdvs18 ben geçen ay ilk defa kullnadım ama maalesef kalamadım bu ay tekrar deniyorum rahim filminide eylülde çekilmiştim temizdi öncesinde 4 kaybım var inşallah rabbim tekrardan sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah sende pozitif görürsün canım ne zaman başladın kullanmaya
Meleq frdvs18 klomen ile ilk ay iki yumurtam gelişti ama gebelik oluşmadı ikinci ay tekrar denedik yine iki yumurtam oluştu şükür 10 haftalık hamileyim..çatlatma iğnesi kullanmadım
frdvs18 Kkubra1 tebrik ederim😍 bugün doktorum söyledi bende ilk denicem merak ediyorum rahim filmi çekilmişmiydiniz
Kkubra1 frdvs18 hayır çektirmemiştim yumurta rezerv aZlığı vardı direk klomene başladık 2 . Ayımda hamile kaldım şu anda 4 aylığız çok şükür
Mercan12 frdvs18 son bat geçtiğimiz Aralık 6 idi adetimin 4 . Günü başladım gunde 2 tane 5 gün kullandim doktor tarih veriyor sende zaten seffaf bir akinti oluyor sonra adete 9 gün kala göğüslerim yanmaya sızlamaya başladı kirmizi küçük damarlar cikti doktora gittim sonuc 6 idi 2 gün sonra 60 oldu pozitif düşün
Billurr Bende bugun doktora gittim adetin üçüncü gunu tekrar gtcem ilaca baslatcak sonra çatlatma iğnesi vericem dedi bende daha once cıkolata kistinden ameliyt olmuştum yumurtalar büyümüyo ve çatlamıyo tedavıye baslıyoruz ıns herkezın güzel sonuclar olur ılk sefer de kalır herkez umarım
Kkubra1 Billurr hayır ikinci ayımda kaldım. Yumurtlama döneminde avakado ananas fındık ile destek aldım
Kkubra1 mucizemm_ benim de ilk ay çok umutluydum nasip olmadı . 2. Ay tekrar denedik ilk aya göre yumurtam az oluşmuş ben o kadar kaliteli değildi ama Allahım nasip etti içinizi ferah tutun ben olabildiğince stresten uzaktan durun
Billurr İnşallah canım tabıkı olucak asla denemekten vazgecmeyelim ve morelerimizi yüksek tutalım allah nasip etcek sağlıkla
Sumeyye12012 Bende klomen kullandım sadece iğne kullanmadım Bat 19, 8gün var adetime dün test yaptım negatif çıktı bakalım adetime kadar bekleyeceğim bidaha yapacağım inşallah vardır ya çok istiyorum