Hamzamihra Kızlarr 1 hafta 10 gündür rüyalarımda kırmızı sulu karpuz görüyorum artık sinirden ağlıcam yemek istiyorum ama mevsimi değil Migros carrefour gibi yerlerde var mıdır Ankarada nerde satılır bilen duyan var mı lütfen yardımmm😢😢
SimgeDemirGunes Hamzamihra aseriyorum.com diye bi site vardı orada satılıyor olabilir bir bakın derim
Nalan53 Hamzamihra carrefour da olabilir mobil uygulamaları oluyor ordan bakabilirsiniz Migros’a baktım ama orda yoktu
Tasdoven55 Fulyaaa1 bende öyle oldum ne zamandan beride karpuz aklımdaydı mevsimi değil diye bulamadık
Hamzamihra Fulyaaa1 kusura bakmayın canınız çektiyse başlığa nasıl bildiriliyor bilmiyordum uygulamayı yeni kullanmaya başladım 🙏🏻
Hamzamihra Nalan53 carrefour internet sitesinde görünüyor ama sanal markette görünmüyor yine de eşime bakmasını söyledim teşekkür ederim🙏🏻
Gulsumelif Hamzamihra keske yiyecek içerir diye bildirseydniz hem pahalı hem zor bulunan birşey bu uygulamada hep hamile olduğunu düşünürsek
1Kubra_ Hamzamihra valla canm ben gaziantepin nizip ilçesinde yaşıyorum çıkma şansım olsaydı keşke yine gidip bakardım oğlum küçük malum havalar soğuk ama hafta sonuna yine bakarım istersen
Hamzamihra Unlukacar bu semte yeni taşındığım için çok bilmiyorum açıkçası manavları ama eşime söylerim 😓
goldumsu Hamzamihra dikmen tarafında aşeren manav var arayın bi sorun isterseniz ellerinde mevcut mu fiyatı ne kadar öğrenmiş olursunuz
Hamzamihra goldumsu coook teşekkür ederim bende baktım şimdi her türlü meyve varmış Allah razı olsun 🙏🏻