FatmaDeliceYldrm İdil kuşumu ilk öqrendiqimde havalara uçmuştum acaba ne zaman bende anne olurum diye düşünürken RABBİM bana bahşetti hamdolsun hamileliqim çok qüzel qeçmişti ne bulantı ne aşerme hiçbi şekilde beni rahatsız etmedi bal kızım son ayda artık uykusuzluk çökmüştü dktr talihsizlikleri yaşadım çok devlet hastanesine qidiyordum son kontrollerimdi artık idil kuşum beni biraz üzmüştü dktr artık qelişmiyo bebeqin minyon zaten istersen alalım dedi ben 38+0 dım ama kızçem 34 te kalmıştı inanamadım dktrun dediklerine aqlaya aqlaya eve qelmiştim eşimi aradım söyledim hiç morelini bozma yarın başka hastaneye qideriz dedi artık öyle sabırsızdım ki kuşuma bişey olucak korkusuyla doğru düzqün uyuyamadan bşka hastaneye qittim sabahın köründe ordaki dktr da seni yollamıyorum yatışını yapalım deyince duyqular karışık bi yandan aqlıcam nerdeyse bi yandan artık kızıma kavuşucam diyorum annemi aradım hemen qel diye neyse benim eve qitmem lazım ama yanımda hiçbişeyim yok hazırlıksz qeldim dedim dktra oda acilden qiriş yaparsın o zamn dedi bi kaqıt yazdı çıktım eve qeldim duşumu aldım bavulumuzu aldık hemen eşim qörümcem arkadaşım hepberaber koyuluduk yola annem daha yoldaydı yetişemicekti doquma qirerken😞(ben Bursa’da yaşıyorum annem istnbuldn qelicek)qittik yatışım yapıldı işlemler derken beni artık doqumhaneye aldılar bikaç sorudan sonra sancı odasına qeçtik saat 18.30 qibi ama erken olduğu için ne su ne nişan qelmesi yoktu bende ebe çatı muayenemi yaptı normal yapabilrsin dedi ben şok çok korkuyorum ama qirdik bu yola qeri dönüşü yok dedim içimden artık nst baqlandı uzanıyorum öyle ebe qeldi sunni sancı vericez dedi bilmiyorum tabiki nasıl bişey ilk bebeqim tecrübesizim daha sonra alttan muayene yaparken suyumu patlattı sıcak sıcak aktı bişeyler daha sonra artık sancıları karşılamaya başladım dışardaki annemi,eşimi düşünüyorum acaba napıyolar diye ☺️yavaş yavaş sıklaşmaya başladı artık sancılar saat qecenin 2 si olmuştu artık dayanılmaz hal almıştı sancılarım deli qibi yataqı tırmalamaya başlamıştım ALLAHIM yardım et sana sığınıyorum diyerek bildiğim bütün duaları okuyorum artık büyük abdestim qeliyomuş qibi olmaya başladı tabi bu arada ebe sürekli açılmama bakmak için muayne ediyodu dedi ne çekeceksen burda çatala çıktığında 5 dakika bile sürmicek sakin ol diyo ama ben çok fenayım nolur sezeryana alın dayanamıcam artık diyorum ve açım dünden beri uykusuzum aqzım burnum kurudu susuzluktan mahfoldum son kez açılmama baktı hadi bakalım qel dedi açılmam 9 cm olmuştu çıktım çatala ebemiz sancı qelince var qücünle ıkın bakalım dedi ıkınmak ne kendimi yırtıyorum tarifi olmayan bi acı 2.500 kilocuk bebiş hadi dedi ebemiz 3. ıkınmada qeldi idil kuşum saat 03.25 tarihimiz 08.08.18 👍🏻 ❤️💕💃👼kesi de atıldı tabi dikerken yanım yandı biraz ama olsun yavrumu yanaqıma koydular onun kokusu yetti herşeyi unuttum bian küçücüktü yavrum savunmasız biraz masada dinlendirdiler sonra odamıza çıktık eşim annem qörümcem hepsi bizi bekliyo annemi qörür qörmez aqlamaya başladım bende artık bi anneydim annemin deqerini çok daha fazla anlamıştım artık bizim hikayemizde böyle uzun oldu biraz kusura bakmayın qüzel anneler ALLAH bütün hamişlere saq saqlim mutlu doqumlar nasip etsin inşlh 🤲🏻
Ozzz FatmaDeliceYldrm hayırlı olsun canım İdil kuşa Allah uzun ömür versin inşallah 😍darısı bizim başımıza 🙈
FatmaDeliceYldrm Ozzz saqol cnm ALLAH razı olsun inşlh bütün hamişlere saqlıklı bi avazda doqumlar nasip etsin 💕
FatmaDeliceYldrm Dnztrn saol cnm Şevket Yılmaz eğitim ve araştırmada yaptım tereddütlü qitmiştim ama memnun kaldım qüzeldi