Dorukkubra 6 hafta 1 günlük tüp bebek kalp atışı yok dedi doktor hem ultrason hemde vajinal kontrol etti 1 hafta bekleyelim ama kalp atmıyo dedi bu durumu yaşayan varmı acaba daha sonra atma ihtimali varmı acaba
ebru_mert Dorukkubra kalp atışını duymak için erken bir dönemde zsten 7 8 hafta en ideal dönem benm bildiğim
tazebiranne_hg04 Dorukkubra canım 6+1 im bugün kalp atışını zar zor duyduk başka bir doktora daha git istersen
derindemir Dorukkubra 6+1 kalp atışı duymak için en erken dönemlerden.yani normali 7.-8. hafta.bence haftaya başka bir doktorada görün
Ayyysss Dorukkubra istersen başka bir doktora da git öyle karar ver canım çünkü bazen ultrason cihazından bile farklı sonuçlar çıkabiliyormuş
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Dorukkubra alttan bakmasına izin vermeseydiniz banada kalp atışı yok dendi alttan baktırdım bi gün sonrasında kanamam oldu düşük yaptım şuan hamileyim 6+6 gittim kalp atışı yok dendi asla izin vermedim alttan bakmasına 7 +3 gittim karından kalp atışını duydum
Sevilayozdemir BIR_SIYAH__HIAYESI63 Yani bu o kadar yanlış bir bilgi ki alttan muayene olduğunuz için bebeğiniz düşmedi hiç bir tehlikesi yok alttan muayene olmanızın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ama böyle yanlış bilgi vermeyelim. Doktor bile bile çocuğunuzun düşük olmasını ister mi zan altında bırakıyorsunuz işini bilmiyor mu doktorlar.