SekerDehasi Mrvcankal Yasemin 🖐️ Bursa Yıldırım Emirsultan da oturuyorum . 27 yasindayim . 7 aylik kizim var . 10 haftalık hamileyim . Hayat hastanesine gidiyorum 💕
Merro kayraninannesii benımde şubatta detaylı ıltrasonum elfi hanımda siiznkide ondandır diye tahmın edıyorum baya iyi anlattılar çok detaylı ve uzun uzun bakıp güzel bilgilwr verıyomuş , sizinki geçtijten sonra fikrinizi yazar mısınız🌸🌸😌
kayraninannesii Merro tabi ama detaylıyı baska bölüm yapıyor Ersin akkuzu yapıyor oda cok ilgili cok tatlı bir doktor ikiliye gitmiştim ama yarın yine yazarım size🌸
Mer_nisa Mrvcankal bende bursa inegöl de oturuyorum 😊19 haftalık gebeyim ikinci hamileligim ilki kız ikinci oğlusum olucak inşallah 🤲🤲
Merro Osmangazide oturuyom ama iş yerim nosab da sabahtan akşama kadar burdayım o yuzden burda oturuyor sayılırım 😅29,5 yaşındayım😅 19 haftalık bir erkek bey beklıyorum💙
Elfgrcn Mrvcankal bende nilüferdeyim. 36+5 haftalık hamileyim kızçeme☺️ Neresinde oturuyorsunuz nilüferin
Elfgrcn Mrvcankal anladım bende ilk kontrolümü okan beye gitmiştim ama sonrasında bütçemizi aşacağı için bırakmak zorunda kaldım şehir hastanesine gidiyorum☺️
sansli_anne Mrvcankal Merhaba bende Kübra Geçitte oturuyorum. 25+5 ilk gebeliğim bizde kızımızı bekliyoruz 🌸