Mrvcankal Merhaba ben Merve Bursa Nilüfer’de oturuyorum 38. Haftadayım. 28 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var. Şimdi oğluşumu bekliyoruz sağlıkla gelir inşallah❣️
beyzahuseyin Mrvcankal Merhabalar kızlar Bursa Osmangazide oturuyorum 26+2 haftamızdayız Oğluşumu bekliyorum bende ilk hamileliğim 💙🤰🏼
SekerDehasi Mrvcankal Yasemin 🖐️ Bursa Yıldırım Emirsultan da oturuyorum . 27 yasindayim . 7 aylik kizim var . 10 haftalık hamileyim . Hayat hastanesine gidiyorum 💕
Mrvcankal beyzahuseyin sağlıkla gelsin inşallah 2. Hamileliğim göz açıp kapayana kadar geçti ama şu 2 hafta geçmiyor
kayraninannesii Mrvcankal embiye Yılmaz’a gidiyorum tüze plazada kendi kliniği var ama yarın detaylı icin doruga gideceğim stresliyim 🥴
Handedmrelli Mrvcankal sen sona gelmişsin artık ne güzel benim için zaman durdu sanki hiç ilerlemiyor 🤦♀️🤭
Mrvcankal kayraninannesii instagramdan ekledim sizi eklemek isteyen arkadaşlar varsa ismim ( mrvcankal) 😊😊
Mrvcankal Handedmrelli ilk hamilelikler öyle oluyor bunda kızımla uğraşmaktan zaman nasıl geçti hiç anlamadım ama dediğim gibi şu 2 hafta geçmiyor 😅