elfkara Kızlar selam nasılsınız tecrübeli anneler veya anne adaylarim yatak konusunda ne aldınız ne düşünüyorsunuz kafam kafan çorman Anne yani park yatak besik? Ve nedenleri ile aciklar misiniiizzz 👶🏻🤍
Meryu elfkara ben kraft madrid almıştım oğluma 2 sene önce, çok kullanışlı kayınvalideme falan giderken götürüyorum şehirdışında çok işime yarıyor, toplaması tekrar kurması çok kolay, şimdi kızıma da aynısından alıcam
Neslhan elfkara ben joie kubbie anne yanı özellikli park yatak tercih edeceğim. Anne yanlarına göre büyük park yataklara göre daha küçük. Kademeli olduğu için en azından 1-1,5 yaşına kadar yatar diye düşünüyorum
bireylulmeselesii elfkara park yatak aldım. Prego san diego marka. Anne yani alan çevremdeki herkes memnun kalmadığını belirtti. Büyüyen beşik de aynı şekilde. Ben zaten 2 3 yaşına gelince tek kişilik montesori yatak almak istiyorum. O yüzden yatak odamda durması için park yatak aldım. 2 yıl sonra da inşallah istediğin tarz yatağından alırım odasına diye düşünüyorum
SerraveAnnesii https://ty.gl/5zteic798q Ben direk bundan alıcam anne yanı beşik almayı düşünmüyorum görümcemler anne yanı küçük beşik almıştı 6.aydan sonra kullanamadılar. O yüzden bir tane beşik alıp 3 yaşına kadar falan bunu kullanırım diye düşünüyorum ☺️
beyzahuseyin SerraveAnnesii bende bu tarz beşik aldım canım senin gibi düşünerek diğerleri sepet gibi olanlar çok küçük ve 6 aydan sonra kullanılamıyor diye
Edanurkeles Ben prego aldım güzel kaliteli bir park yatak henüz bebeğim doğmadığı için nasıl olur bilmiyorum ama park yatak genel olarak kullanışlı oluyor prego,yoyko,uni baby,Kraft gibi markalar park yatakta güzel zaten
SerraveAnnesii beyzahuseyin Aynen bence böyle almak daha mantıklı diğeri elimizde kalacak zaten evim küçük koyacak yerim yok daha sonra
burcusami Kanz with me park yatak aldım anne yanı oluyor aynı zamanda, bu tarz bi park yatak olabilir
Asil28 elfkara yoyko exclusive comfort 8 in 1 park yatak aldım. Yorumlara bakarak aldım. Sipariş verdikten iki gün sonra geldi. Kumaşı gayet güzel ve kaliteli. Kurulumu kolay. Bir yere gitmek istersen sök çantasına koy gittiğin yerde hemen geri kur. Tavsiye ederim.
SayeMom elfkara yoyko 8in1 aldım uzun araştırmalar sonucu ve buradan da araştırdım çoğunluk tercih etmişti, içinede yataş twiny yatak aldım. Şuanlık ikiside baya iyi konforlu görünüyor. Diğer park yataklar hışırtı çıkartıyormuş sallarken mutlaka buna dikkat edin
Asil28 Gkcdila bende aynısını aldım geldi yatağı kurdum. Park yatağa ait olan yatak 5 cm, içine ek ister. Ben uyku seti de aldım. Uyku seti henüz gelmedi. Ayrıca reflü yatağı da aldım. Uyku seti, reflü ve kendi yatağı ile iyi olur gibi geliyor. İleriki dönemlerde alt kademeye geçtiğimde mekan yatak almayı düşünüyorum.
SayeMom Gkcdila evet evet yataş twiny aldım indirimdeyken 250 tlye mutlaka indirimden kapın cok iyi yatak