atlasinannesiii Kızlar 4 gündür geçmek bilmeyen sağ kalça ağrım var. Aslında ağrı gibide değilse otururken veya uzanırken bi sorun yok ama yürüyüp sağ bacağımı attığım an kalçama bıçak saplanıyor sanki. Başına böyle bişey gelen var mı ?
ipekveatlas atlasinannesiii aynısı bende mevcut. hem de sağda🥲 magnezyumu 2ye çıkardık uzanıp dinlenince geçiyo
Sym20 atlasinannesiii benimde oyle canim topaliyarak yuruyorum ama bende bel fitigi var ondan kaynaklandigini dusunuyorum
Simsim60 atlasinannesiii kaç haftalıksınız?benmde oluyordu ayakta kalınca yoruluncaZ.dinlennce geçiyordu.istirahat edin bence
atlasinannesiii Simsim60 29 haftalığım canım çok hareketli değilim aslında gün içinde inşallah geçer 🥲
Sym20 atlasinannesiii aynen cabim bazen aksamlari belim kitleniyo daha hareket edemiyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Simsim60 atlasinannesiii haftanız büyükmüş canım normaldir diye düşünüyorum bebiş büyüdü artık.yinede yatın geçtiğini hissedeceksiniz bence deneyin 🥰
Sym20 Mervevera bende magnezyum kullaniyorum ve ek olarak vitamin ilacida kullaniyorum ama etkisini gormedim acikcasi