Pemberuya eyldz ben kullanıyorum canm 3. Ayimdayim ama hamile kalmadım henüz ama çok yararını gördüm vücuduma
Gulnar24 Ben kendi bashima kullandim kendi doktoruma hamilelikden sonra gittim.ichinde iyot vardi o yuzden onu ichmemem gerektigini soyledi.siz de en iyisi doktorunuza sorun o size gerekli olan folik asiti onersin
eyldz Pemberuya Benimde çok yararı oldu vücuduma levotiron da kullandım şuanda hiçbir ilaç kullanmıyorum
Esmavoles Bsraoztop ben cocuk dusunmeye baslayinca gidip eczaneden almistim 3 ay oncesinden baslanmasi tavsiye ediliyor.henuz cocuk yok ama cocugun gelisimi icin faydali
Simsim60 eyldz ben hamilelik öncesi kullandım folidoce 1 ay kadar sonra hamile kalınca.regenesis max verdi doktorum.vitamin ve folik asit destekli
Semali1 eyldz Ben kullandım canım 2 aydan fazla sonra hamile olduğumu öğrendim doktora gittim sordum çok iyi yapmışsın. Folidoce en kuvvetli folik asit bunu kullanmaya devam et dedi
Selda96 eyldz hamile kalmadan once 6 ay kullandim doktor hamile kalana kadar kullanmami soylemisti su an 7 haftalik hamileyim hala kullaniyorum canim
Selda96 eyldz bana kalirsa kullanmaya devam et canim hamile kalana kadar kullanmamami soylemisti doktorum senin tercihin tabi insallah bu ay hamile kalirsin kuzum