lunam renginnnock 30.haftamdayım, şimdiye kadar sağlık ocağı iki kere çağırdı beni tahliller için ikisinde de hem kan hem idrara bakıldı. O sebeple hastanede gerek kalmıyor pek rutin testlere.
Tazeanne0134 renginnnock valla ilk hamileliğim de her ay kan ve idrar tahlili veriyordum şuan 20+3 haftalık hamileyim bu zamana kadar 2 kere verdim canım
iremss renginnnock her trimester döneminde en az 1 kez tahlil verilmeli bazen doktor bazen sağlık ocağı istiyo, bunun haricinde şikayetinz varsa zaten doktora demenz durumunda tahlile yönlendirir
Asilsmommm Benim bir kere idrar baktılar onda da enfeksiyondan şüphelendim ondan kanı da devletttrki doktor hiç istemedi ben sağlık ocağından gidip baktırıyordum kendim çok ilgisizler kendin takip etmelisin biraz
renginnnock Asilsmommm ilk ögrendıgımde iki aylıkmış o zamsn kan ve idrar istedıler sonra saglık ocagından bı kere yaptım . yani suana kadar iki defa bakıldı. bugunde 3.ayım ıkıli tarama için istenildi kan ıkı hafta bellı olacak. bnce yarın saglık ocagında yaptırmslıyım sence?
Nalan53 renginnnock kendi kadın dogum doktorum her ay düzenli görmek istiyor bende saglık ocağında her ay baktırıyorum kan ve idrara
Asilsmommm renginnnock eğer bi hastalığınız yoksa yaptırmanıza gerek yok bende tiroid var o yüzden biraz daha sık yaptırdım o da 2 ayda bir filan yani çok dediğim