Zulal_00 Merhaba kızlar ❤️ Detaylı ultrasona girmem gerekiyor fakat bugün bir iki hastane aradım fiyatlar 600-650 civarı 🙄 Konya’dan var mı gidipte memnun kaldığınız Perinatoloji doktorları, sevgiler ❤️
Zeytin20 Zulal_00 başaran klinik Mustafa başaran. Takip etmediği gebelerde 450 TL detaylı ücreti. Artmadıysa eğer Aralık ayınca bi tanıdığım söylemişti. Takip ettiği gebelerden detaylı ücreti almıyor sadece muayene ücreti ödüyoruz. Ortalama 45 dk herşeyine bakıyor. Çok çok memnun kalacağınızdan eminim 🌺
Zeynosunannesii Zulal_00 bende Selçuklu tıpta Perinatoloji uzmanı Gökçen beymi ne varmış öneriler arasında arkadaşım yaptırdı özel muayensi 230 ödemiş zamlanmadiysa ona gitmeyi düşünüyorum
MelekMervertlek Zulal_00 Detaylı ultrason yaptırdım Prof dr metin Çapar kendi muayenehane var kesinlikle tavsiye ederim
Zulal_00 Zeynosunannesii Selcuklu Tıp ile Şehir hastanesini aradım önce kadın doğumdan randevu olusturulmasi gerekiyormuş ardından ordan perinatolojiye yönlendiriliyormuş direk Perinatolojiden randevu alamadım yani, bu arada merak edeni olursa Mustafa Başaran 400 TLmis detaylı ücreti az önce görüştüm.
Uygar_kubra Zeynosunannesii Bende selcuklu tıpta yaptrdm.ve cok memnun kaldım hem fiyat olarak iyi muayne icinde mustafa gazi beye gittim 2hafta önce 32.haftamda olmama ragmen tekrar detaylı baktı muaynesini pernitoloji odasında yaptı dalak böbrek herseyi inceledi çok hosuma gitti 🙏🏻
Zeytin20 Zulal_00 400 de süpermiş. Gerçekten müthiş doktor. Mesleğini para için yapmıyor. Riskli gebeyim 2. Çocuğum olacak 😍
Zulal_00 Zeytin20 Ayy evet yılbaşından önce Medicanayı aradım 400 dediler bugün aradım 600 dediler şok oldum resmen walla
Zeytin20 Zulal_00 Mustafa hocalara da zam gelecek ama daha gelmemiş demek ki. Belki anlaşmalı hastaneler de değişebilir demişti. Ama zaten uygun fiyatı. Benim her muayenem detaylı gibi geçiyor. 7/24 ulaşabiliyorum. O kadar motive ediyor ki insanı. Ve bilgisine güveniyorum neyse söylüyor. Ben gözlerimden rahatsızım riskim bu yüzden. Bir çok doktor daha hastalığımı duymamış Mustafa hoca hastalığımı risklerimi nasıl yol alacağımı tek tek anlatmıştı. Ve onun sayesinde 2. Çocuğu cesaret edebildim. Yoksa asla güvenemem kimseye.
Zeynosunannesii Uygar_kubra sizdemi Gökçen beye yaptırdıniz kaç dakika sürdü bende ona randevu ayarlıyorum simdi
Zeytin20 Uygar_kubra hastane olarak mı? Benim doktorum Kızılay ve akademi hastanesi ile anlaşmalı. Fiyat farkıda çok. Akademi nasıl bilmiyorum yeni ve güzelse orayı tercih ederim.
Zulal_00 Uygar_kubra Ben kontrole Selçuklu Büyükşehir Hastanesi’nde Nihal Demirköprülü’ye gidiyorum muhtemelen doğumu da onda yaparım
Zulal_00 Zeytin20 Mustafa hocanın yorumlarına baktım hasta memnuniyeti baya bir yüksek fiyat olarak da uygun geldi açıkçası
furkaninannesii Zulal_00 o gün gittim 35. Haftamda bebegimi gormek istiyorum dedim hic ugrasmadan bakmaya tesebbus etmeden bebek buyuk gorunmez dedi 190 tl de bosuna bayildim kendisi tatlı dilli kesinlikle degil surati bes karıs. Ay aklima geldi sinirlerim gerildi yine😂
Zeytin20 Zulal_00 evet bi kez gidin o fiyatın hiç olduğunu göreceksiniz. Ben Karaman’dan gelip gidiyorum. 3 doktor takip ediyor beni ve doktorlarımla da irtibat halinde.
Zulal_00 furkaninannesii ayy gerçekten mi şaşırdım walla çünkü ağzı baya bi yavrumlu kızımlı 😁 şaşırdım şu an 😁
Zeynosunannesii esra0522 ya kuzum onu bilmiyorum valla ama bu doktorun randevuda hep özel muayenesi açık normalden yapmiyo herhalde