Mutlulugum Iyi aksamlar, Az once yegenimle oynarken karnima cok sert terlik atti hic yapmazdi neye ugradigimi sasirdim, aceba acile gitmelimiyim? Sabah gittim acile (kabizlik sorunum icin) ve bebegimde falan herhangi bir sorun yoktu. Sert de geldi acidi bilmiyorum ne yapmaliyim
Betus93 Mutlulugum gorun tabi. Babannem sertce biri degdi diye bebeginden olmus. Ama kese icinde bise de olmayabilir. İcini rahatlat gorun. Allah bilir herseyi ins biseyi yoktur
Tuba704 Mutlulugum hissetmeyi bekleyin en fazla 2 saat içinde hissetmesi gerekir ne kadarlık bilmiyorum ama kese onu tüm darbelerden koruyor merak etmeyin maden suyu içip yada tatlı birşey yiyip solunuza uzanın
pamuk_anne Mutlulugum canım kaç haftaliksin? Bir şey olmaz inşallah ama hani büyükse hareketlerini hissetmeyi dene diyecektim. Eğer çok aklına takılırsa git acile ama insallah bişey yoktur ya..
Hulyaaaaa75 Ayy insallah hic bisey olmamistir bende kan uyusmazligi var belki ondan demistir ama doktorum karnina bir cisim carparsa hemen acile gel demisti ordan hatrladm allahin iznyle hic bisey olmamistr insallah
Mutlulugum pamuk_anne 27+1 haftayiz canim. 5 gundur buyuk toiletimi yapamadigim icin sabah öyle acildeydim beni ve bebegi tum kontrol ettiler cok sukur her sey yolundaydi, simdi tekrar gitsem yine baya bekletirler. Bakalim hareketlerini bekliyorum. 😫🙏🏼