duyguuudmr Kızlar merhaba. Avrupa yakasında detaylı ultrason için önerebileceğiniz yerler neresi ? Takibinde olduğum hastanede çok pahalı bide ikiz gebelik var fiyat iki katına çıkıyor.
Saaki duyguuudmr merhaba öncelikle devlet hastanesinde kadın doğuma randevu alıp takip açtırıp daha sonra MHRS den perinatoloji bölümüne randevu talebi bırakabilirsiniz … Ama zamanınız yoksa Bayrampaşa kolan hastanesinde Osman Nuri Ozyurt var Aralık’ta tek gebelik 500tl demişlerdi
Hawwa duyguuudmr Ben turkiye hastanesinin takiplisiyim ama detayli ultrason ucretini bilmiyorum. Anadolu yakasinda uygun fiyatli oluyor genelde
duyguuudmr Hawwa Bende türkiye hastanesi takiplisiyim detaylının ücretine 2 katı zam gelmiş benim bide ikiz gebelik iki katı fiyat istiyorlar. O yüzden başka yer arıyorum.
Hawwa duyguuudmr çok pahalı ya kimbilir dogum ne kadardir. Doktorum cok iyi diye gidiyorum ama çok pahalii. Bi kan idrar test yapinca fiyat iyice uçuyor. Gebeligin başinda gebelik paketi kan testlerine cok ucret odemiştim🤔😒
duyguuudmr Hawwa Ben hastanenin eski personeliyim bide ama hiç yardımcı olmuyorlar bende doktorum için ve evimin yakınında olduğu için gidiyorum yoksa önünden geçmem. Doğum fiyatları önümüzdeki hafta güncellenecek.