Aysckzgnc papatya56 rapor çıkarmak için ne yapmak gerekiyor acaba? Benim doktorun kliniği sgk ile anlşmalı değil, aile hekimi rapor çıkarabiliyor mu?
cihandurumerve Aysckzgnc ben çok uğraştım hastane hastane gezdim resmen devletin 3 kadın doğumcusu çıkarmıyoruz dedi. Aile hekimime sordum kalp damar cerrahisi çıkarır bi ihtimal diyince kalp damara gittim genetik test sonuçlarımı yanımda getirmemi istedi doktor. Sonuçları gösterince raporu çıkardı. Gidicekseniz mutlaka genetik ve pıhtılaşma test sonuçlarını yanınızda götürün. Eskiden rapor çok zor değildi ama şimdi ayak diretiyorlar çıkarmamak için.
Aysckzgnc cihandurumerve benim öyle bi durumum yok test yaptırmadım yani, öncesinde de kullanmam gerekmiyordu, covidden dolayı başladım da ondan sordum o zaman bizim iş iyice yaş🤦🏼♀️
Xyztt mucizemelegim siz istediğiniz kadar gönderebilirsiniz ne kadar derseniz , su an pazartesi ye kadar bulduk baska da bulamadık öylece kaldı, cok dua ederim gercekten, 4000 lik çok var ama 6000 bulunmuyor hiç
Xyztt mucizemelegim doğumuma da bir ay kaldı sadece, o sebeple stres yapıyorum son zamanlar ya bulamazsak diye